Sevdigim kızın..

user0101

Banned Member
Topics
22
Reaction score
15
RC Point
0
İzmirli konustugum Sevdigim kızın baskasıyla videosunu gördüm napıcam bilmiyorum çıldırıcam resmen sinirden kendimi kesicwm yardımcı olun lütfen.

NaneliSakız

Ultra Member
Topics
20
Solutions
3
Reaction score
107
RC Point
0
Şu saatten sonra yapılabilecek bir şey yok. Ha şu var; gidip o erkeğin ağzını burnunu kırabilirsin. Lakin o kızı unut. Bunun için konu açmak biraz saçma. Sonuç olarak o kızdan olmaz. Alternatif yollar arama.

user0101

Banned Member
Topics
22
Reaction score
15
RC Point
0
Şu saatten sonra yapılabilecek bir şey yok. Ha şu var; gidip o erkeğin ağzını burnunu kırabilirsin. Lakin o kızı unut. Bunun için konu açmak biraz saçma. Sonuç olarak o kızdan olmaz. Alternatif yollar arama.
uzak ilişki işte İzmir'de olsaydım o çocuk şuan yaşamazdı emin ol

ZerauX

Member
Reaction score
0
RC Point
0
cocugu dövmek cok mantıksız cocugun senden haberi bile olmayabilir dostum bu saçma sapan fikirler nereden geliyor aklınıza bilmiyorum ama birine zarar vermeden önce detaylı dusunun bence cocugun senden haberi olmayabilir ama kızın var kız bile bile yaptıgına göre ne yapacaksan kıza yapmalısın cocugun bir sucu yok :)

mfyyalcn

Confirmed Memb.
Topics
3
Reaction score
4
RC Point
0
Gelen mesajları okuyorum çocuğu döverdim falan diyorlar, Arkadaşlar ; Ananemin bir sözü vardı: Kancık Sulanmadan Erkek Bulanmaz !
Kardeşim Benim yaşını bilmiyorum ama buraya böyle bir konu açtıgın için yaşının 17-18 oldugunu düşünüyorum. Yapabileceğin en iyi şey hiç bir şey yapmamak. Bu tip acılar erkeği olgunlaştırır. kişisel gelişime bak Okulunu oku ve iyi bir insan ol.