Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

SINAVDA KOPYA CHEATS

expatron

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
ARKADAŞLAR ÖYLE Bİ KOPYA METODU SÖYLEYİN Kİ SINAVLARDAN ÇOK İYİ NOTLAR ALMAMIZI SAĞLASIN

SquinShy

♥Girl Crazy♥
Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
36
Web sitesi
sites.google.com
RC Point
0
çok varda en mantıklı olan silginin içini delip içine kağıt yerleştirmek bunun sayesinde lise sonda kaldığım dersten 85 le geçmiştim

Qelwinz

Super Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
45
RC Point
0
aga ben kağıdı ayakkabının altına yapıştırıodum bacak bacak üstüne atıp bakıodum

Omega0102

Active Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
Reis ben böyle elimde tutardım kağıtı daha sonra sınav kağıdını alınca sınav kağıdının altına sınava bakar gibi yapıp aslında kopya'ya bakardım :D

lokimatik31

DİSCORD: lokimatikkk
Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
3
RC Point
0
Okulu komple açığa al ki ben şuanda okuyorum ve sınavlarda 70 puanı hoca veriyor :D

NaneliSakız

Ultra Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
20
RC Point
0
Lise yıllarında çantamı koltuk altıma alırdım, genelde duvar kenarında işe yarar. İçine de biraz defter kitap koyardım. Daha sonra orta boyutta bir not defteri alıp, içine kopyaları yazdıktan sonra, not defterini iki taraflı olarak açık bırakıp çantanın içindeki kitapların üzerine yerleştirirdim. Fermuarı da biraz kapattıkan sonra el çabukluğu, göz çabukluğu ile işimi görürdüm. Özellikle benim gibi gözlük kullanıyorsanız daha rahat edeceksiniz. Bu yöntemle. "Ha eğer üniversiteyi diyorsan kopyaya bile gerek olmuyor."

KUDURCANIM

Active Member
RC Point
0
biz oturdumuz sıranın ustune yazıoduk bacagımızı cekıp okuyup geri bacagımızla yazıyı gızlıyorrduk .d deneyebılırsın

BedirHqn

Ultra Member
Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
65
RC Point
0
sınıfınızın üye sayısı çoksa telefonu bacaklarının arasına koyabilirsin veya kağıdı sıranın altına yapıştır ordan çıakrt çıkart bak
veya en önemlisi arkadaşlarınla anlaş hocayı sıra sıra yanınız çağırın ordan telefondan yada kağıttan çekebilirsin