sınırsız sayıda şifre deneyen bir bot istiyorum

Tuncc

Ultra Member
Konular
30
RC Point
0
herhangi bir siteye sınırsız sayıda şifre deneyen bir bot istiyorum bana bu botu yapabilecek var mı bütün sorumluluk bana aittir ücreti ödenicektir

by1ero

Rengoku
Insider
Ayın En Aktifi 🌟
Konular
15
Web sitesi
guns.lol
RC Point
0
bruteforce tutması düşük ihtimallidir

impartormape

Super Member
Konular
20
RC Point
0
Yapay zekaya bile sorsan halleder bu işi para harcamana gerek yok. Üstelik arkadaşın dediği gibi kaba kuvvet saldırısı ile birşey elde edemezsin. Elinde 5090 bile olsa haftalar aylar bile sürebilir ortalama bi şifrenin bulunması.

cybersowen

Active Member
RC Point
0
herhangi bir siteye sınırsız sayıda şifre deneyen bir bot istiyorum bana bu botu yapabilecek var mı bütün sorumluluk bana aittir ücreti ödenicektir
çoğu sitede bunun koruması var belli bir istek sınırı var kardeşim sınırsız şifre deneyemezsin koruma yoksa denesen bile yıllar sürer şifre yi bulman eğer çok haneliyse

furko488

Confirmed Memb.
RC Point
0
Yapay zekaya bile sorsan halleder bu işi para harcamana gerek yok. Üstelik arkadaşın dediği gibi kaba kuvvet saldırısı ile birşey elde edemezsin. Elinde 5090 bile olsa haftalar aylar bile sürebilir ortalama bi şifrenin bulunması.

yyunusemred9

Confirmed Memb.
RC Point
0
Fable 5 yapay zekası yapabılırdı o dedıgını onuda kaldırdılar zira bilgisayarın kaldırmaz öyle işleri genellıkle sunucu gibi makınalara yaptırıyolar