Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Site giremiyorum !

Murat129121

Confirmed Memb.
RC Point
0
Önce iobit unlocker programını indir ondan sonra C:\Windows\System32\drivers\etc konumundaki dosyalara sağ tıkla iobit unlockerı seç kilici aç tuşunun yanında bir ok işareti olur ona bas en üstteki kilidi aç ve sil e bas ondan sonra f5 atıp siteye girmeyi dene olmuyorsa internetinle alakalı bir problem reset atmayı deneyebilirsin reset derken kapat aç deil modemini kapat 15 saniye reset tuşuna basılı tut tekrar aç

Biscrem

𝙻𝚄𝙲𝙸𝙵𝙴𝚁
Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
9
RC Point
0
Önce iobit unlocker programını indir ondan sonra C:\Windows\System32\drivers\etc konumundaki dosyalara sağ tıkla iobit unlockerı seç kilici aç tuşunun yanında bir ok işareti olur ona bas en üstteki kilidi aç ve sil e bas ondan sonra f5 atıp siteye girmeyi dene olmuyorsa internetinle alakalı bir problem reset atmayı deneyebilirsin reset derken kapat aç deil modemini kapat 15 saniye reset tuşuna basılı tut tekrar aç
Tşşekürler reis oldu adamsın <3

xxberkcn0505

Super Member
Konular
8
RC Point
0
Büseferde loader açılmıyor .d yönetici olarak başlatıyorum bişey gelmiyor ekrana .

Ram1zBey

Super Member
Konular
6
RC Point
0
Dostum Host'dan Kaynaklıyor Olabilir Sitede Öyle Sorun Yaşıyorsan (Real ui Loader'i çalıştır f5 at düzelir)