Site giremiyorum !

Zey2nep

Confirmed Memb.
RC Point
0
banada öyle oluyordu bi ara şuan düzeldi nasıl becerdiğim hakkında bi fikrim yok

LifeOfDrip

Banned Member
RC Point
0
kanka bildiğim kadarıyla proxy yüzünden düzeltemediysende opera vpn öneriyorum

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Merhaba sayın RealityCheats üyesi ve bu konunun,sorunun sahibi @Biscrem ,
Bu sorununuzun sebebi büyük ihtimalle cihazınızdaki bir kötü amaçlı yazılımdan veya kullandığınız herhangi
bir platform,uygulama,yazılımın RealityCheats Forum'una girişi yasaklamış olabilir.Bunun için eğer telefon kullanıyorsanız
tarayıcınızın geçmiş ayarlarına gidip çerezleri temizleyiniz.Cihazınızda virüs taramanızı yapınız.Tüm bunları yaptıktan sonra siteye
tekrar girmeyi deneyiniz.Hala olmadıysa son kullandığınız uygulamaları kontrol ediniz.Onlardan biri siteye girişi engellemiş olabilir.
Eğer bilgisayar kullanıyorsanız bilgisayarınızda tarayıcınızın geçmiş ayarlarına girip çerezleri seçip temizleyiniz.
Bilgisayarınızda virüs taraması yapıp temizlik yapınız.Geçici ve gereksiz dosyaları da temizleyiniz.
RealityCheats'e ait RealUI Loader'i şu linke gidip indiriniz,kurunuz ve çalıştırınız.( https://realui.app/ )
Eğer hala giremiyorsanız cihazınızın bağlı olduğu interneti değiştiriniz.
(ethernet ile bağlı ise int usbsini takarak mobil inte bağlayın.)
Hala ve hala giremiyorsanız bilgisayarınıza format atınız.
Artık formattan sonra girebiliyor olmanız gerektiğini düşünüyorum.
Kolay gelsin,İyi hileler,İyi Forumlar...
RealityCheats:
nick_rc

Biscrem

𝙻𝚄𝙲𝙸𝙵𝙴𝚁
Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
9
RC Point
0
Merhaba sayın RealityCheats üyesi ve bu konunun,sorunun sahibi @Biscrem ,
Bu sorununuzun sebebi büyük ihtimalle cihazınızdaki bir kötü amaçlı yazılımdan veya kullandığınız herhangi
bir platform,uygulama,yazılımın RealityCheats Forum'una girişi yasaklamış olabilir.Bunun için eğer telefon kullanıyorsanız
tarayıcınızın geçmiş ayarlarına gidip çerezleri temizleyiniz.Cihazınızda virüs taramanızı yapınız.Tüm bunları yaptıktan sonra siteye
tekrar girmeyi deneyiniz.Hala olmadıysa son kullandığınız uygulamaları kontrol ediniz.Onlardan biri siteye girişi engellemiş olabilir.
Eğer bilgisayar kullanıyorsanız bilgisayarınızda tarayıcınızın geçmiş ayarlarına girip çerezleri seçip temizleyiniz.
Bilgisayarınızda virüs taraması yapıp temizlik yapınız.Geçici ve gereksiz dosyaları da temizleyiniz.
RealityCheats'e ait RealUI Loader'i şu linke gidip indiriniz,kurunuz ve çalıştırınız.( https://realui.app/ )
Eğer hala giremiyorsanız cihazınızın bağlı olduğu interneti değiştiriniz.
(ethernet ile bağlı ise int usbsini takarak mobil inte bağlayın.)
Hala ve hala giremiyorsanız bilgisayarınıza format atınız.
Artık formattan sonra girebiliyor olmanız gerektiğini düşünüyorum.
Kolay gelsin,İyi hileler,İyi Forumlar...
RealityCheats:
nick_rc
Vay aga ban yedim sandım ginede teşekkürler :lollol:
çözdüm host dosyasını sildim reis.