Site kapatma

Wisyon27

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Merhaba ufak caplı sitler var onları kısa bir sureliğinede olsa kapatma yapabilen birisi varsaa ulaşabilirmi veya yapmasini bilen ?
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Ücretli yapabilcek varsada olur.

CodeR

Ultra Member
Konular
14
RC Point
0
hocam yapardım ama bir kere dilim yandı
ben almayayım

Wisyon27

Super Member
Konular
13
RC Point
0

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Şimdi reklam olmasın ama internette Ip stresser siteleri var oralardan siteleri kısa süreliğine çökertebilirsiniz(önermem sonuçta suç)Ama kendi sitelerinizin korumasını test etmek için kullanırsanız suça girmez.Çoğu site ddos korumalı ve bunları çökertebilmek için bu siteleri kullansanızda bir şey yapamazsınız.Bu ip stresserların çoğunun ücretsizi korumasızları anca indirebiliyor.Ücretlisi belki korumaları da aşabilir.Bilmiyorum ben kendi sitemde **flare adlı bir şeyin free korumasını free olarak test ettim ve site düşmedi yani siz bilirsiniz.Araştırın bulursunuz.Kolay gelsin.

Wisyon27

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Şimdi reklam olmasın ama internette Ip stresser siteleri var oralardan siteleri kısa süreliğine çökertebilirsiniz(önermem sonuçta suç)Ama kendi sitelerinizin korumasını test etmek için kullanırsanız suça girmez.Çoğu site ddos korumalı ve bunları çökertebilmek için bu siteleri kullansanızda bir şey yapamazsınız.Bu ip stresserların çoğunun ücretsizi korumasızları anca indirebiliyor.Ücretlisi belki korumaları da aşabilir.Bilmiyorum ben kendi sitemde **flare adlı bir şeyin free korumasını free olarak test ettim ve site düşmedi yani siz bilirsiniz.Araştırın bulursunuz.Kolay gelsin.
Anladım hocam oyle ust duzey bir site degil ztn bilgi için teşekkür ederim