sitede reklam yok

muttalipcan2

Active Member
Konular
4
RC Point
0
30 sn bekledim şimdide reklam yok reklama tıkla diyor sitede reklam yok bilader siz nasıl yazılımcısınız

Shain

Super Member
Konular
1
RC Point
0
  • Herhangi bir reklam engelleyici kullanıyorsan kapat.
  • Kullandığın tarayıcıyı değiştir. (Google Chrome önerilir)
  • Bilgisayarını 1 kez yeniden başlatıp tekrar dene.

Joker12301

Active Member
RC Point
0
opera yada micrasoft edge den dene antivirüs varsa devre dışı bırakıp ta deneyebilirsin yada f5,reklamları engellemediysen sitede bir de

jusqi

Moderator
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
5
RC Point
0
Bunun yanıtını defalarca kez verdik ama yine de sorununuzun cevabını forumda aramak yerine konu açıyorsunuz @muttalipcan2. Addblock veya VPN varsa kapatınız. Gizli sekme üzerinden de deneyebilirsiniz. Addblock kapalı olduğu hâlde hâlâ reklam alamıyorsanız reklamları engelleyen bir program olduğu anlamına gelir denetim masası-> program kaldır sekmesini ss olarak atarsanız yardımcı olabilirim.

wenice

Active Member
Konular
2
RC Point
0
opera yada opera gx kullanıyorsan reklam kapatıcısı var onu devre dışı bırak sorunun çözülür chrome kullanıyorsan adblocker uzantılarını sil <3

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
111
RC Point
0
Eğer bir antivirüs programın varsa, ayarlarından reklam engelleyiciyi devre dışı bırak.