Sizce İstanbulda Çalışmalı Mıyım ?

zombi3412

Confirmed Memb.
Konular
11
RC Point
0
otelde çalışmak zorunda değilsin başka işlerede yönel hangisi daha karlı ve rahatsa orda çalış

pierre

Active Member
RC Point
0
bende calısmayı dusunuyorum lise mezunuyum ne önerirsinz

merrtozkn

Active Member
RC Point
0
Merhabalar Ben 17 Yaşındayım 2026'da İstanbul'da Lojmanlı Bir İşe Girmeyi Düşünüyorum Ailesel Sorunlar Yüzünden Ailemden Uzaklaşma Kanısındayım 14 Yaşında Antalyada Bir Otelde İse Girmiştim 1 hafta çalıştıktan sonra İçimdeki Boşluğu Dolduramadım Ailemi Çok Özledim Geri Döndüm Neden İstanbul Düşünüyorum Diye Sorarsanız İstanbul Türkiyenin Parisi Hatta New York'u Ben Antalya'da 6 Sene Yaşadım Evet Kabul Ediyorum Turizim Şehri Oteldede Çalıştım Lojmanları Bana İstanbulda Verilicek Lojmana Göre Çok Lüks Ama Sonuç Olarak İstanbul'a Göre Bir Köy İstanbulda Eğerki Kazanırsam Yine Düşmezsem Dayanırsam Önüme Ne Fırsatlar Çıkar Çünkü Ülke Orda Akıyor Memur Bir Aileden Geliyorum Kaderim Aşırı Boktan Ve Bu Kadere Boyun Eğmek İstemiyorum Ailem Ayrı Ve 3 Tane Kız Kardeşim Var Oe Babam Benim Yerime Çalışıcak Bir Abi Yapamamışki Rahat Olayım İçimi Dökmek İsterdim Ama Sizce Risk Alıp İstanbul'a Çalışmaya Gitmelimiyim ?
istanbbula gitmen hayatının batması olur istanbulda yaşayamazsın geçinemezsin amcam orda rent a carı var o bile köye dönücek 1-2 hafta sonra hayatının hatasını yaparsın asla tavsiye etmem antalyada kalmanı öbneririm sezonluk işklere gir evinden uzaklaş kendi ayaklarının üstünde dur ben izmirde yaşıyorum burda bile hayat çok zor istanbulu düşğünemşiyorum bşile istanbul yerinde izmire veya ankaraya gitmeni tavsiye ederim veya turistik yerlere

aliyigitx7

Active Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
istanbul da hayat zordur geçinebilirim dersen elbette çalışabilirsin türkiye cennet adamım

sero989897

Active Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
bence dil bilgibn biraz yaygın ise gidebilirsın