Sizce Nasıl Bilgisayar Almalıyım ?

ZonS

💎ᔕᒪᗩYEᖇ💎
Super Member
Topics
16
Reaction score
71
RC Point
0
Dostlarım Merhaba şimdi ben bir bilgisayar almak istiyorum bütçem 5 bin TL öyle bir sey olsun ki hani ne kasma nede donma istediğim oyunları oynamak istiyorum varmı bir öneriniz ?
Not : Toplama PC olması daha iyimi ?

Last edited by a moderator:

BayPanter

Confirmed Memb.
Reaction score
3
RC Point
0
valla reis 5 bin tl ye toplama zor yani ama hadi toplamayı da geçtim normal bile dudak uçuklatıcak ama 15 12 k paran varsa toplama daha iyi hem performans açısından hemde fiyat açısından bide oynamak istediğin oyunlar neler

ZonS

💎ᔕᒪᗩYEᖇ💎
Super Member
Topics
16
Reaction score
71
RC Point
0
valla reis 5 bin tl ye toplama zor yani ama hadi toplamayı da geçtim normal bile dudak uçuklatıcak ama 15 12 k paran varsa toplama daha iyi hem performans açısından hemde fiyat açısından bide oynamak istediğin oyunlar neler
Kral istediğim oyunlar online olanlar zula wolf ne bilim volarant gibi GTA 5 pubg tarzı önemli olan PC kasmasin donma olmasın 😁
Post automatically merged by the system:

Örnek vermek gerekirse bu PC nasıl ?

BayPanter

Confirmed Memb.
Reaction score
3
RC Point
0
bende excalibur'un e600 serisi var fiyatıda iyi bence ben gta 5 valo zulu wolf gibi çok oyun oynadım en yüksek ayarlarda kasma hiç görmedim

BayPanter

Confirmed Memb.
Reaction score
3
RC Point
0
4500 5000 TL ye bilgisayar toplanabilir aslında.

Orta halli bir bilgisayar alabilirsin. (Teşhir ürünü olabilir.)
tabi ki toplana bilir ama çok büyük etki ediceğini sanmam yani bütçesi o kadar ise ona göre bir pc bakılabilir toplanabilir tabi ki katılıyorum sana sadece bi seçenek sundum bütçesi var ise

Ne kadar fiyatı peki ?
tarayıcıda arat çıkıyo kanka özelleştire de biliyosun sitesi resmi ztn

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Topics
114
Solutions
3
Reaction score
1,203
Website
realitycheats.com
RC Point
0
tabi ki toplana bilir ama çok büyük etki ediceğini sanmam yani bütçesi o kadar ise ona göre bir pc bakılabilir toplanabilir tabi ki katılıyorum sana sadece bi seçenek sundum bütçesi var ise
Vardır muhakkak 0 lar o kadar olmasada toplama ile de sistem kurulabilmektedir diye düşünüyorum.
Fiyatlardan az çok haberim var.