Sizce ne yapmalıyım?

BurayaKadar

Super Member
Konular
14
RC Point
0
Selamlar arkadaşlar nasılsınız. Arkadaşlar benim bi sevgilim var. 2,3 aydır birliteyiz ama bundan öncesinde de onu uzun zamandır seviyordum her neyse, mesela ben ona sabah günaydın yazıyorsam o bana hemen yazmiyor örnek mesela bugün sabah yazmıştım daha yazmadi ve yani ona birsey yapmadim durduk yere sizce neden böyle yapıyor. Aynı okuldayız hatta ve hatta aynı sınıftayız teneffuslerde hep yan yana olurduk, otururduk, yeri gelirdi test çözerdik ama şimdi hic birşey yapmıyor, bazı arkadaşlarım ona çok yüz verdiğimi söylüyor bazen hak veriyorum ama ona yüz vermediğim zamanlarda daha kötüye gidiyor. Yani uzun ilişki istiyor kendisi bende aynı uzun ilişki istiyorum, ama böyle yaparak beni kendinden soğutuyor sizce ne yapmalıyım??

Let

bang!
Legend Member
Konular
57
RC Point
0
Nedenini Ona Sorabilirsin Veya Terslerse Ayrılabilirsin 2 Gün Yazma Bakalım O Sana Yazmassa Ztn O İlişki Olmaz Ayrıl

BurayaKadar

Super Member
Konular
14
RC Point
0
Nedenini Ona Sorabilirsin Veya Terslerse Ayrılabilirsin 2 Gün Yazma Bakalım O Sana Yazmassa Ztn O İlişki Olmaz Ayrıl
Tersliceni sanmıyorum yani mesela gecen günlerde gece 4 e kadar konusuyoruz ama bi bakiyorum sonraki gün yabanciyim sanki
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

ona yazma bekle sana yazmassa ayrıl
Bekledim yazdi simdi ne yapmaliyim sence

Let

bang!
Legend Member
Konular
57
RC Point
0
Tersliceni sanmıyorum yani mesela gecen günlerde gece 4 e kadar konusuyoruz ama bi bakiyorum sonraki gün yabanciyim sanki

iltifat ederbilirsin

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
Müsait olduğu zamanlarınız bir tutmayabilir. (Müsait olmayabilir)
Sana ilgili olmayabilir.
İlgisini çekecek bir şeyler yapıp deneme yanılma yoluyla anlayabilirsin.
Dönerse senindir lakin dönmezse önündeki maçlara bakmalısın. (Yani tek 1 insana bağlı kalmamalısın.)

eymen3232

Confirmed Memb.
RC Point
0
Tersliceni sanmıyoron aum yani mesela gecen günlerde gece 4 e kadar konusuyoruz ama bi bakiyorum sonraki gün yabanciyim sanki

ona neden soğuk davrandığını sor bence