sizce nereye gidilir ne giyilir

gokenes5621

Super Member
Konular
19
RC Point
0
arkadaşlar selam ben eskı bır kız ark ıle bulusucamm yanı ılk bulusma degıl ama onun gıbı bırsey cok uzun zaman bulusmadık yakınız telefondan olsun wp den olsun hergun konusuruz seslı konusuruz vea haftaya cumartesı bulusma kararı aldık sozde (sinema) gitcez ama tek sınema olmaz dıye dusunuyorum sızce nereye götürüm nereye gidilir istan bulda (FATİH,KADİKÖY) taraflarında bır yer soylersenız sevınırım +++++nasıl bir kombin ile gidim yardım eden herkese simdiden teşekkür ederım

slowles

Ultra Member
Konular
11
RC Point
0
ben istanbulu hiç görmedim ama sport giyinebilirsin çok ciddi giyinme düğüne gider gibi yada mesela cafe olup oturup sohbet edebilirsin sonrasında yürü yürüyerek konuşmak iyidir başka
bank yada istabulda görülecek yer olabilir böyle daha çekici bir yerler

vipkullanici

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Kankam senin hoşuna nasıl gidiyorsa onu giy yer olarakta sakin kafa dinleyip muhabbet edebileceğin biyere gidebilirsin

gurkandmr54

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Bak kanka Konyaya git etli ekmegi dene tavsiyemdir mukemmel yapıyolar Yada Erzuruma gidip Cağ kebabı deneyebilirsin :=)

Yuu KUN

Active Member
RC Point
0
knk giyim konusu bir nevi kişilik konusu nasıl bir tipin olduğunuda bilmiyom ama kesinlikle resmi bi tarz giyme