Sohbet etmek istiyorum (bir kız hakkında)

batyhann

Super Member
Konular
9
RC Point
0
9 aydır devam eden bir ilişkim var. Tabii arada küçük tartışmalar oldu ama bunlar kopukluk yaşanacak türden değildi. Dün gece mesajlarında soğuk yaptığını hissetim ve neden soğuk olduğunu sordum. "Sence soğuk olan ben miyim?" diye karşılık aldım. Nedense artık cümlelerinde eski heyecanı, eski tutkuyu alamıyorum. Her şey betere gidiyor.
Bir tavsiyeniz veyahut öneriniz var mı?

EmirhanCR

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Her şey biticek gibi açıkçası beni hayata bağlayan tek kişi o

Seni hayata bağlayan tek kişinin o olduğunu söylüyorsan burada sağlıklı bir şey yok demektir. Bu işin son yüzde yüz ayrılık. İşi hızlandır derim. Böyle saçma psikolojilere kendinizi sokup insanları büyütüyorsunuz. Bir insana bunları bu yaşta yüklerseniz o insanı sadece kaçırırsınız. Bu işler öyle yürümüyor. Çok sevince bitmiyor. Özellikle de sevgide aşırılık ayrılık sebebi olur. Bir yere gidemeyecek bir ilişkide sen karşıdakini böyle sıkacak bir cümle edersen aklında problemli biri olduğunu karşıdakinin aklına sokmaya başlarsın. En iyisi ayrılıyım demeye gider kafası. Neyse insan böyle duygular içinde olunca birinin sözlerine pek tahamül de etmiyor inanası da gelmiyor ama bu işin sonunda ayrılacağınıza iddiasına bile girerim. Emin ol boş konuşmuyorum.

batyhann

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Seni hayata bağlayan tek kişinin o olduğunu söylüyorsan burada sağlıklı bir şey yok demektir. Bu işin son yüzde yüz ayrılık. İşi hızlandır derim. Böyle saçma psikolojilere kendinizi sokup insanları büyütüyorsunuz. Bir insana bunları bu yaşta yüklerseniz o insanı sadece kaçırırsınız. Bu işler öyle yürümüyor. Çok sevince bitmiyor. Özellikle de sevgide aşırılık ayrılık sebebi olur. Bir yere gidemeyecek bir ilişkide sen karşıdakini böyle sıkacak bir cümle edersen aklında problemli biri olduğunu karşıdakinin aklına sokmaya başlarsın. En iyisi ayrılıyım demeye gider kafası. Neyse insan böyle duygular içinde olunca birinin sözlerine pek tahamül de etmiyor inanası da gelmiyor ama bu işin sonunda ayrılacağınıza iddiasına bile girerim. Emin ol boş konuşmuyorum.
Beni hayata bağlayan tek kişi o derken mecaz anlamda demedim geçmişim pek sağlıklı değil.

EmirhanCR

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Beni hayata bağlayan tek kişi o derken mecaz anlamda demedim geçmişim pek sağlıklı değil.
Kendi ağzınla söylüyorsun bayatım güzel değildi bir güzel şey o var diyorsun. E onu özel yapan bir şey olmuyor. Tamamen hislerin ön planda olduğu bir ilişki. İlk başlarda cümleler hoş gelir yeni biri tanımak hoş gelir. Bu hisler geçicisi hisler. Yarın bir gün yeni bir sevgilin olursa yine aynı şeyleri baştan yaşayıp ayrılacaksınız. Bu bir döngü. Sevgi aşk nedir burada kalıcı noktalar nedir maalesef günümüzde bunu insanlar bilmiyorlar. Bu işte tavsiyelik bir şey kalmamış. Kesin olarak bitecek bilgin olsun. Yok ama ben biraz daha gönül eğlendireceğim kendimi kandırcağım diyorsan tavsiyeler başka olur.

MaxElis

Confirmed Memb.
RC Point
0
Bence bir yüz yüze konuşun ki oda olmazsa ayrılık gibi sonu kendini hazılar

SnagDull

Confirmed Memb.
RC Point
0
knk vur yumruğu masaya de ki ben seni seviyorum olm senin için her şeyi yaparım de .

EmirhanCR

Super Member
Konular
9
RC Point
0
knk vur yumruğu masaya de ki ben seni seviyorum olm senin için her şeyi yaparım de .
Bunlar aşırı boş şeyler haberiniz olsun. Sevgiyle ilişki olmuyor. Birini seviyor olmanız o da seni sevse bile bu anlaşabileceğiniz göstermez. Beraber mutlu olursunuz demek değil bu.