Hoşbuldum 7 aralık 2019 dan kalma mesajlarıma rastladımda düz hesap yaparsak 2019 dan beri üyeyim toplam 5 yıl yapıyorÖncelikle hoşgeldin kankam bencede bu kadar güzel hile paylaşan bir site şuan yok ve çok kaliteli bir ortamı var 3 yıl uzun bir süre tebrikler
atma ziyaaanlatın bi yalan da dinleyek
+1 milyonReality Cheats diye yazılır, EFSANE diye okunur. Yönetim ekibi, yazılımcı moderatörler... Hepsi ayrı ayrı kaliteli insanlar
Reality Cheats <3
nasılsınız gencolar
Mükemmeliz siz nasılsınızEvet nasılsınız
bunu çok kişi söylemiş sanırım farklı forumlardada gördüm ama olması gereken bu diye düşünyorum çat kapı gelen bir insan ücretsiz bir şekilde emek sarf etmeden hak etmeden kaliteli hilelere erişmemeli sonra hile patlıyoçok iyi ama bazı hilelere erişim için aktif olman gerekir.
O şekilde de forum aktifliği düşer, herkes kolay kolay hile satın almaz. Reality ekibi bize reklam boşuna tıklatmıyor, aslında kazanmalarını sağlıyoruz sadece bizim cebimizden çıkmıyorbunu çok kişi söylemiş sanırım farklı forumlardada gördüm ama olması gereken bu diye düşünyorum çat kapı gelen bir insan ücretsiz bir şekilde emek sarf etmeden hak etmeden kaliteli hilelere erişmemeli sonra hile patlıyo