spam yapanları onlemek ıcın beklemek

Carsafci68

#Apex
Ultra Member
Konular
15
RC Point
0
ozellıkler konu hakkında hıc bır bılgısı olmayan ' evet - haklısın - aynen - bılmıyorum vs.- gıbı yazılan yorumları rapor etmek ıstedıgınde belırlı bır sure beklemeden 2.3. olarak sıkayet edemıyorsun. bu surenın kaldırılması hem spam yapanları onlemede hemde bos yorum yapanların belırlenmesınde buyuk rol alacagını dusunuyorum . yetkılıler den nacızene ıstegımdır. Tesekkurler

Tyreumz

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
katılıyorum, yeni üyeyim siteye fakat hangi konuya bakarsam bakayım dediğiniz gibi -bilmiyorum / evet- gibi kelimeleri kullanan çoğu kullanıcı gördüm.

Zepxy

Super Member
Konular
5
RC Point
0
Bende böyle düşünüyorum hocam yorum kasmak için saçma sapan cevaplar veriliyor konuda başka konu soruluyor

kocer

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Aslında öyle bişi olsa daha iyi olur
En azından spam yorumlar baya bi azalır

Emre Berat

Banned Member
Konular
2
RC Point
0
illaki bişşeyler biliyosunuzdur duzguncene yassanız olmicak bişşi spam atma sebepleri ne anlayamıyorum

murbab

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
-evet, -haklısın gibi mesaj atmakla '' bende katılıyorum'' anlamına gelecek sekilde uzun ama boş yazmanın bence hiçbir farkı yok, konusmak isteyenler ve faydalı bilgi paylaşma-öğrenme maksadında olanlar için bilgi kirliliği oluyor. Çözüm olarak düşüncem yorum kasmak için evet haklısın vs yazanlara sınırsız yazacakları bir sayfa açıp oraya yazmalarını sağlamak. Böylece açılacak konularda boş ve gereksiz yorum görmeyiz yorum kasmak isteyenlerde amaçlarına kimseyi rahatsız etmeden ulaşmış olur.

hekefe099

Super Member
Konular
6
RC Point
0
gerçekten sırf bir mesaj kasayım da üye gurubum yükselsin diye böyle mesajlar atan ne yazık ki var