Start Çalışmıyor

uysfurkan

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Selamlar win 7 den win 10 a geçiş yaptım yada geçmek zorunda kaldım diyelim. Uygulamayı LoL de kullanmak için açıyorum Start tuşuna basıyorum Uygulama hiç bir tepki vermiyor bir süre sonrada kapanıyor Win 10 da extra ayarlamamız gereken birşeyler varmı çalışması için yardımcı olursanız sevinirim

LostCasper

Legend Member
Konular
107
RC Point
0
Muhtemel problemini eksik sdk'den kaynaklanmaktadır bu problemi Driver Booster programı ile sürücüleri güncelleyip bilgisayarı reset atıp açarak düzeltebilirsiniz

uysfurkan

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Muhtemel problemini eksik sdk'den kaynaklanmaktadır bu problemi Driver Booster programı ile sürücüleri güncelleyip bilgisayarı reset atıp açarak düzeltebilirsiniz
selamlar ilgin için teşekkür ederim ama sorun şu ki zaten formattan sonra ilk kullandığım program bu başka bir çözüm varmıdır bildiğin ?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    628 KB · Görüntüleme: 3

hsnyyldz

Member
RC Point
0
bende de aynı sorunu veriyor şuan daha önce sorunsuz kullanıyordum uygulamayı
şuan start tuşuna basınca uygulama tepki vermiyor ayrıca uygulamayı başlatırken istediği siteye gidip reklama tıklama olayını yapmadan direk açılıyor hile ekranı ama hiçbir hileyi kullanamıyorum

uysfurkan

Active Member
Konular
1
RC Point
0
bende de aynı sorunu veriyor şuan daha önce sorunsuz kullanıyordum uygulamayı
şuan start tuşuna basınca uygulama tepki vermiyor ayrıca uygulamayı başlatırken istediği siteye gidip reklama tıklama olayını yapmadan direk açılıyor hile ekranı ama hiçbir hileyi kullanamıyorum
aynen kardeşim aynısı oluyor bendede çözüm bulabilirsin paylaş sevinirim