doukanaktas
Confirmed Memb.
Neyseki hesabim baska bir arkadasimda vardi ondan gmail degistirdik suan hesabimi geri aldim ve telefon numarasi ekledim yinede cevabiniz icin tesekkur ederimEğer steam hesabının mobil uygulaması orada yüklüyse oradan değiştirmeyi deneyebilirsin.Yüklü değil ise ve girmeye çalıstığında gönderdiği gmail farklı ve senin sahip olmadıgın bir gmail ise geçmiş olsun.Daha önce hesabında alış veriş geçmişin var ise kullandığın kartın bazı bilgileri ile Steam Destek'ten hesabın sahipliğiyle ilgili destek açabilir ve bu yolla kanıt sağlayabilirsin.Hesabına kayıtlı bir telefon numarası var ise doğrulama kodu isteyebilirsin.Eğer bunlar mevcut değilse geçmiş olsun.
Sorunu cozdum ama yinede yanitiniz icin tesekkur ederimSteam Destek ile İletişime Geç
1. Steam Destek sayfasına gidin.
2. "Steam Hesabı" seçeneğini tıklayın.
3. "Hesabım Çalındı" veya "Hesabımın Kontrolünü Kaybettim" gibi bir seçenek arayın.
4. Destek talebi oluşturun ve durumu ayrıntılı bir şekilde açıklayın. Tanımadığınız bir e-posta adresinin hesabınıza bağlandığını belirtin ve eski hesap bilgilerini ekle.
birdahada yabancılar tarafından attığı linke tıklama sakın eyer yabancı arkadaşın varsa silmeni öneririm çünkü onlar sana link atıp onlar seni tuzağa düşürüyor sil hemen onlarıSorunu cozdum ama yinede yanitiniz icin tesekkur ederim