Steam İndirme Hızı

savikbaran

2021 AUDI RS7 DYNAMIC
Ultra Member
Konular
15
RC Point
0
Merhaba konuyu yanlış açmış olabilirim kusura bakmayın,download speedim 45 mb/s ama steamda sabit 3 mb/s download oluyo,arkadaşımda 50 mb/s onda 6-7mb/s download oluyo(wifi adaptörü ile bağlıyım)

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Merhaba konuyu yanlış açmış olabilirim kusura bakmayın,download speedim 45 mb/s ama steamda sabit 3 mb/s download oluyo,arkadaşımda 50 mb/s onda 6-7mb/s download oluyo(wifi adaptörü ile bağlıyım)​

Ayarlardan indirme merkezi olarak Türkiye'yi seçtiğinize emin olun.​

1609862476052.png

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
Sorununuz "Steam" sunucusuyla alakalı olabilir. Arada bu tip sorunlar oluyor. 50 Mbps internetim varken 10mbps zor görüyodum

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Bazı oyunlar yükleme aşamasında uzun süreler bekletebiliyor. Mesela Path of exile oyunu için, ara sıra gelen mağaza fiyat değişiklik ya da eşya düşme oranları güncellemeleri. Bu güncellemeler, yüksek boyutlu dosyayı yeniden indirmek yerine direkt içine veri işlediğinden yavaş yükleniyor.

Yükleme aşaması, oyun dosyalarının Steam ön belleğine indirildikten sonra sisteme kurulma aşaması olarak geçiyor. İndirmeyi mavi çizgiler, disk kullanımı yani sisteme yüklemeyi yeşil çizgiler belirtiyor.

Ayrıca, Epic Games sunucuları genel olarak kötü, yani indirme hızınızın tamamını kullanamadığı çok oluyor. Epic games beleş oyun ve platforma özel oyun dışında, verdiği sözlerin %5 bile zor tutan bir firma.

İnternetim çok yavaşlarsa, yazılımsal sorunları sadece bu iki yöntem çözüyor.
  • Modemi yeniden başlatın.
  • Bağlantıdaki yazılım ile, İnternet ayarlarını sıfırlayın.
Ayrıca, cihazınızda zararlı yazılım olmadığından emin olun.