herneyse wolftü hilesini beklicem diye dizim yarıda kaldı ya siz hangi dizi filmleri seversinizekiple oyunlari çok hoşuma gidiyor klasik de degil
herneyse wolftü hilesini beklicem diye dizim yarıda kaldı ya siz hangi dizi filmleri seversinizekiple oyunlari çok hoşuma gidiyor klasik de degil
stranger things izliyorduk lavugun birtanesiyle yarıda kaldı benim yuzumden kendisi bitirdiherneyse wolftü hilesini beklicem diye dizim yarıda kaldı ya siz hangi dizi filmleri seversiniz
the witcher supernatural tee wolftherneyse wolftü hilesini beklicem diye dizim yarıda kaldı ya siz hangi dizi filmleri seversiniz
kral kusura bakmada arkadaşıyla yarıda bırakan g0tleri hiç sevmiyom yaçok klasik ben sevmiyorum g0tleri poh pohlanıyor onların rr elrean için bilmem ama
ooo severim kankamthe witcher supernatural tee wolft
kendine niye yanit verdin sen ki şimdikral kusura bakmada arkadaşıyla yarıda bırakan g0tleri hiç sevmiyom ya
nıck sarmazthe witcher supernatural tee wolft
kral kusura bakmada arkadaşıyla yarıda bırakan g0tleri hiç sevmiyom yastranger things izliyorduk lavugun birtanesiyle yarıda kaldı benim yuzumden kendisi bitirdi
sen niye kendine yanıt verdin amk JHSFGAJHDBGFAJDGBADBFGJKASFGJASGFBAJSDGBkral kusura bakmada arkadaşıyla yarıda bırakan g0tleri hiç sevmiyom ya
baya iyi ya sariyorooo severim kankam
dalgınlık ya bitane poposu geniş yüzünden erken kalktımkendine niye yanit verdin sen ki şimdi