Sunucu Iletisimi Kurulamadi Hatasi

whipbx

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Beyler merhaba "Sunucu iletisimi Kurulamadi" adi altinda bir hata aliyorum her türlü yolu denedim ama bir türlü beceremedim, bu konuda bilgisi olan, yada daha önce basina gelmis olan arkadaslar, yardimci olur iseniz cok sevinirim alta atiyorum hatayi.

Ekli dosyalar

• 3YQaA_1FExyz.png
    3YQaA_1FExyz.png
    31.8 KB · Görüntüleme: 14

kursat03

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
Beyler merhaba "Sunucu iletisimi Kurulamadi" adi altinda bir hata aliyorum her türlü yolu denedim ama bir türlü beceremedim, bu konuda bilgisi olan, yada daha önce basina gelmis olan arkadaslar, yardimci olur iseniz cok sevinirim alta atiyorum hatayi
knka internetinle alakalı bende de oluyordu modemi aç kapa düzelmezse bi kaç kere edene hileyi başlatmayı

efx1337cyra

Active Member
Konular
1
RC Point
0
Beyler merhaba "Sunucu iletisimi Kurulamadi" adi altinda bir hata aliyorum her türlü yolu denedim ama bir türlü beceremedim, bu konuda bilgisi olan, yada daha önce basina gelmis olan arkadaslar, yardimci olur iseniz cok sevinirim alta atiyorum hatayi.
Windows defender kapatınca fix hocam

Swonx

Active Member
Konular
1
RC Point
0
defenderi bulut korumadan vs. çıkar kapat tamamen