Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostlar bende superlıght 2 dex var ve dongle yok kayboldu ve dongle nerden satın alırım dıye baktım yok hıc bır yerde logıtech destek sordum tedarık tekrardan etmıyorlar sızce ben mouse nasıl kullancam kablosuz fıkır varmı
Tedariği mevcut değil diye biliyorum ancak temu gibi yerlerde aynı yazılımla kodlanmış dunglellar mevcut senin cihazına uygun olan var mı diye bir göz at.
Tedariği mevcut değil diye biliyorum ancak temu gibi yerlerde aynı yazılımla kodlanmış dunglellar mevcut senin cihazına uygun olan var mı diye bir göz at.
Temuda varsa olabılır bakarım ama alıexpresde gördüm ve ne kadar dogru ne kadar calısırı bılemedım
varsa lınk bunu bulcagım yerler yardımcı olur musunuz
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
bu var sıtede logıtech de ama alın mıyor anlamadım
ÖYLE değil tr logıtech sayfasında satın alım yok dırek hıç sen us logıtech ıse satın alınıyor 29 dolar lakin adrese girince altarnetif adresde avrupadan bir yer istiyor chatgpt sordum tr getırmem nerdeyse zor
dostlar bende superlıght 2 dex var ve dongle yok kayboldu ve dongle nerden satın alırım dıye baktım yok hıc bır yerde logıtech destek sordum tedarık tekrardan etmıyorlar sızce ben mouse nasıl kullancam kablosuz fıkır varmı