tanki online de hile nasıl yapılır

kehanet63

Super Member
Konular
12
RC Point
0
hangi programlarla hile yapılır online oyunlara lütfen yardım edin

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
dediğinizi anlamadım lütfen düzgün bir Türkçe ile yeniden yazarmısınız.

kehanet63

Super Member
Konular
12
RC Point
0
aga tanki online diye bi oyun var ama oyunun hile kodlarını bulamıyorum bana yardımcı olabilirmisin cheat engine işe yararmı ?

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Geri Döndü 10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
Evet, Cheat Engine genellikle oyunlarda hile yapmak için kullanılan bir yazılımdır. Cheat Engine, oyun belleğini tarayarak değerleri değiştirmenize ve böylece oyun içinde avantaj elde etmenize olanak sağlar. Ancak, her oyunun Cheat Engine ile hile yapmaya karşı farklı önlemleri olabilir bunlar için farklı çözümler vardır.

Tanki Online oyunu için özel olarak hile kodlarını veya Cheat Engine kullanımını bilmiyorum. Eğer web tabanlı bir javascript bir oyunsa int den nasıl yapıcağınıza dair eğitim setleri var bakabilirsiniz.

azadaskah

Super Member
Konular
2
RC Point
0
ben daha önce valorant için c++ dan bir hile yapmıştım ama çok etkili olmamıştı

rscheats

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
reisim oyun nasıl bişey açıklama ver az kodlama dili ne web tabanlımı hile koruması varmı

lluegx

Super Member
Konular
4
RC Point
0
aga valla kod biliyosan sen kendin yap ben orta derece biliyorum valoda falan açıyorum işime yarıyor