Tatilde Boş Vaktimi Nasıl Paraya Çeviririm?

speren

Ultra Member
Konular
190
RC Point
0
Bir işe girip çalışa bilirsin. ikincil seçenek olarak bir yazılım dili öğrene bilirsin örneğin HTML,CSS,PHP,ASP,JAVA,Visual Basic,Python,C++,C# gibi, bu işlerin büyük gelirleri var. yaz tatili boyunca öğrenip para kazanamazsın ama öğrendikden sonra ömür boyu gelir elde edebilirsin.

FlexinOutput

Confirmed Memb.
RC Point
0
İnternet üzerinden çalışabilirsin. Bununla ilgili bir ton içerik var

FLEXarda

Banned Member
Konular
4
RC Point
0
bence para kazanmak yerine kendini geliştirebilirsin örnek bir dil kursuna yazılarak veya herhangi bir müzik aleti veya yazılım birsürü şeyler var spor falanda istersen deneyebilirsin

merdo1067

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
iyi lol oynuyosan lol al rnked hesap kasıp satabilirsin aylık eğer iyi oynarsan 5 bin ilea 6 yı zorlarsın
bi arkadaş lazım tabi

HOPEE

Albus DUMBLEDORE
Ultra Member
Konular
32
Web sitesi
www.wattpad.com
RC Point
0
Şimdi dostum herkes bir şeyler söylüyor. Çalışan bir kişi olarak söylüyorum sanırım yaşın hala çok genç. İlerleyen yaşlarında hayatının %80 lik kısmında zaten çalışacaksın tatilini iyi değerlendir derim. İş olarak günlük yada haftalık bir işe girmen daha mantıklı kendine daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin o işe girince çünkü. Bu yüzden tatilinde sana tavsiyem araba kiralayın arkadaşların ile yardırın deniz göl şehir yaşayın derim farklı yerler görün aynı şehirde olmayın bütün şehirleri gezebilirsiniz arabada uyuyabilirsiniz günlerce gezebilirsiniz. Kısacası yaşa hayatını farklı yerler gör. Para konusu ya haftalık olan yere gir yada günlük. Genç yaşta çalışmaya başlayıp köle olma ha senin için mükemmeldir programcısındır, grafik tasarım,senarist, yada kayda değer bir iş ise onu yap. Bence saate 120 km ile yardırın eğlenin.

merdo1067

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Şimdi dostum herkes bir şeyler söylüyor. Çalışan bir kişi olarak söylüyorum sanırım yaşın hala çok genç. İlerleyen yaşlarında hayatının %80 lik kısmında zaten çalışacaksın tatilini iyi değerlendir derim. İş olarak günlük yada haftalık bir işe girmen daha mantıklı kendine daha fazla vakit ayırmak isteyeceksin o işe girince çünkü. Bu yüzden tatilinde sana tavsiyem araba kiralayın arkadaşların ile yardırın deniz göl şehir yaşayın derim farklı yerler görün aynı şehirde olmayın bütün şehirleri gezebilirsiniz arabada uyuyabilirsiniz günlerce gezebilirsiniz. Kısacası yaşa hayatını farklı yerler gör. Para konusu ya haftalık olan yere gir yada günlük. Genç yaşta çalışmaya başlayıp köle olma ha senin için mükemmeldir programcısındır, grafik tasarım,senarist, yada kayda değer bir iş ise onu yap. Bence saate 120 km ile yardırın eğlenin.
GÜZEL CEVAP BENCEDE ÖYLE Bİ BAŞLIYON OKUL BİTİNCE ÇALIŞMAYA VE SONU YOKMUŞÇASINA YARDIRIYON :D