• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Telefon öneri

enesbabawt

Active Member
Reaction score
1
RC Point
0
Selamun aleyküm cümletten başlıktanda okundugu gibi bir telefon önerisine ihtiyacım var pek anlamıyorum telefonlardan hem pubq de 90 ve üstü fps alması ram ve hafızanında yüksek olmasını istiyorum yurt disi telefonlarda olabilir bütçe max 15k önerebilecek telefnları link aldığı fps değeri ram ve hafıza bilgileri kısaca gerek bilgileri ve fiyatı yazarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler :)
iphone 11 al bak keyfine

wolfteam3162

Active Member
Reaction score
1
RC Point
0
aga bende xiaomi redmi note 7pro var efsaneeee böyle bir şey yok telefondan wolftü bile oynuyom. Pubg 400 fps alıyom aşırı iyi.

mehmeta32

Confirmed Memb.
Top Commenter Haftanın Üyesi İçerik Kaşifi
Topics
2
Reaction score
5
RC Point
0
poco x7 pro tam bir oyun canavarı şarj desen zaten bitmiyor + olarak depolama felan fazlasıyla yeterli

thomas1907

Active Member
İçerik Kaşifi
Reaction score
1
RC Point
0
o fiyat bandlarında alabileceğin en iyi telefondur xioımi net hem güncel hem son teknoloji hemde hızlı

Baris52

Active Member
İçerik Kaşifi Geri Döndü
Reaction score
0
RC Point
0
Selamun aleyküm cümletten başlıktanda okundugu gibi bir telefon önerisine ihtiyacım var pek anlamıyorum telefonlardan hem pubq de 90 ve üstü fps alması ram ve hafızanında yüksek olmasını istiyorum yurt disi telefonlarda olabilir bütçe max 15k önerebilecek telefnları link aldığı fps değeri ram ve hafıza bilgileri kısaca gerek bilgileri ve fiyatı yazarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler :)
bütce dostu kacak xiaomi poco x7 pro

ozanars4

Active Member
İçerik Kaşifi
Reaction score
1
RC Point
0
xioami 18 pro max bence en mantıklısı arka ekranı mükemmel yurt dışı olanları o fiyat