Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

Güncel Ücretsiz Limitsiz Hosting Alma

DarelREAD

</>
Super Member
Konular
21
RC Point
0
:notlar:

Bugünkü konumda ücretsiz limitsiz hosting almayı gösterdim, bu tür konular her zaman gelmeye devam edicektir. Sorularınızı konum altında belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

:ozellikler:

Sınırsız Disk Alanı
Sınırsız Bant Genişliği
MySQL Veritabanları
Kolay Kontrol Paneli
Web Sitesi Oluşturucu
Gizli Maliyet Yok
Ücretsiz
Alt Alan Adları
% 99.9 Çalışma Süresi
Zorunlu Reklam Yok
Saldırı Korumalı

:yazili_anlatim:

İlk öncelikle buraya tıklayarak hosting sitesine gidiyoruz. Navigatorumuzden "Create Account" adlı butonu tıklıyoruz. Önümüze gelen kayıt penceresine gerekli bilgileri doldurup kaydolunuz. Kaydolduktan sonra hesabımıza giriş yapalım. Önümüze gelen hesap panelinden "Create New Account" butonuna tıklayarak bir tane hosting alıyoruz. Dilerseniz hostingin verdiği alt alan adlarını kullanabilir veya var olan bir alan adınızla hostingimizi açıyoruz. (Dilerseniz panelimizden sonradan alan adı ekleyebilirsiniz). Gerekli bilgileri doldurduktan sonra hostingimizi oluşturmayı bitirin. Yaklaşık 5 dakika içinde hostingimiz aktif oluyor. Artık hostingimiz kullanıma hazırdır dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Hosting suspened yememekte fakat ilerde fix gelirmi bilmiyorum fakat 2 yıldır sıkıntısız kullanmaktayım.

:videolar:

tgasalih

Hakzısı Hakla
Ultra Member
Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
69
RC Point
0
Pishing İçin uygunmudurki acaba

tgasalih

Hakzısı Hakla
Ultra Member
Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
69
RC Point
0
Bakalım Hemene

1Enjoy

Forward
Owner
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
40
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
Takılmalık olarak güzel konu, falat ciddi site kurcaklara felan kesinlikle önermiyorum.

tgasalih

Hakzısı Hakla
Ultra Member
Konular
69
RC Point
0

leopix

Banned Member
Konular
5
RC Point
0
Ben forum sitesi kurmayı düşünüyorum bu site ile forum sitesi kurabilirmiyim?

tgasalih

Hakzısı Hakla
Ultra Member
Konular
69
RC Point
0
Hosting Pishing için uygun deil