ÜCRETSİZ Microsoft Office Nasıl Kullanılır? (Word & Excel Dersleri)

RDRN Media

Confirmed Memb.
Konular
15
RC Point
0
Microsoft Office programları ve word - excel dersleri için etkinleştirme için office indirme ve kurma yaparken mecburen office 2021 cr4ck tarzı işlemler yapıyorsunuz. Microsoft Office 2022 indirme ve kurma üzerine etkinleştirme yapmadan, Microsoft Office Online ve Google Docs kullanarak ne tür işlemler yapabileceğimizi ve yılarca bilgisayarımıza indirmeden rahatlıkla kulanabilceğimiz bu videoda anlatmak istedim.

Benim Youtube Cekip Attığım Videoda Her Şey Mevcut.

Aomeus

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
yararlı yani lazım olan arkadaşların işini görecektir

RDRN Media

Confirmed Memb.
Konular
15
RC Point
0
yararlı yani lazım olan arkadaşların işini görecek
Öncelikle bu güzel yorumunuz icin teşekür ederim office programları bilgisayarımızda cok fazla kaynak tüketiyo arka planda bide crackleyenler var bu office programlarını america kurdu ve dünyada america ile rusya yazılım konusunda savasıyolar rusya cr4ck gibi yazılımlar yazıyor laki iclerini malware trojan keylogger vb yazılımlar sıkıstırıyor o yüzdende anti vürus programlarınızı kapatın diyolar o yüzden bende böyle bir video cekme gereksemimi gördüm özelikle öğrenciler icin cok iyi tabi fabrikalar icinde sonucta yazılımı microsoft ücretsiz kılıyor herhangi bir cr4ck deil cr4ck indirmektense bunu kulanmanız daha mantıklı bence

Aomeus

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Öncelikle bu güzel yorumunuz icin teşekür ederim office programları bilgisayarımızda cok fazla kaynak tüketiyo arka planda bide crackleyenler var bu office programlarını america kurdu ve dünyada america ile rusya yazılım konusunda savasıyolar rusya kırek gibi yazılımlar yazıyor laki iclerini malware trojan keylogger vb yazılımlar sıkıstırıyor o yüzdende anti vürus programlarınızı kapatın diyolar o yüzden bende böyle bir video cekme gereksemimi gördüm özelikle öğrenciler icin cok iyi tabi fabrikalar icinde sonucta yazılımı microsoft ücretsiz kılıyor herhangi bir kırek deil kırek indirmektense bunu kulanmanız daha mantıklı bence
evet bu arada yine officle aynı işi yapan iş görecek yazılımlar olarak open office ve libre office de kullanılabilir

RDRN Media

Confirmed Memb.
Konular
15
RC Point
0
evet bu arada yine officle aynı işi yapan iş görecek yazılımlar olarak open office ve libre office de kullanılabilir
evet lakin onlarda arka planda calışıyolar :D bunun yerine bunu kulana bilirsiniz ama pc si iyi olanlar libre office tavsiyem olur pardus sistemi ile gelen türklerin tasarladığı bir program diye biliriz :galp:
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Ne demek ;) sizlerin işini göre bildiysek ne mutlu bana :galp:
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

evet bende tamda arıyordum iyi oldu
aradığın şeyi benim konumda bulman beni cok mutlu etti bu güzel yorumunuz icin teşekür ederim :galp: