Kesin olacak olsa vize bir şekilde halledelir. Arkadaşlarım rusyada inşaat firmasında çalışmaya gidecek 2000 euro maaşla ama nasıl olur bilmiyorum sadece pasaportu çıkardılar diğer herşeyi şirket halletti. Gittiklerinde görüşücez ortam iyiyse gitme niyetindeyim tek sıkıntı aşırı soğukmuş.dünyadaki en mantıklı konu olabilir ama öyle bir taktik yok vize paran yoksagreen card falan fasa fiso iş ayrıca agam
Doğudan ziyade batıya yonelmenı tavsiye ederım fakat 2000 euro rusyada bayağı güzel para rubleye çevirince arkadasın şanslıymıs gerçektenKesin olacak olsa vize bir şekilde halledelir. Arkadaşlarım rusyada inşaat firmasında çalışmaya gidecek 2000 euro maaşla ama nasıl olur bilmiyorum sadece pasaportu çıkardılar diğer herşeyi şirket halletti. Gittiklerinde görüşücez ortam iyiyse gitme niyetindeyim tek sıkıntı aşırı soğukmuş.
Banada gelmişti aynı teklif rusyada çok para olduğunu biliyorum muhtemelen bi sıkıntı vardır diye gitmedim arkadaşlarım gitsin onların dediğine göre gidebilirim. Bakalım hakkımızda hayırlısıDoğudan ziyade batıya yonelmenı tavsiye ederım fakat 2000 euro rusyada bayağı güzel para rubleye çevirince arkadasın şanslıymıs gerçekten