Ülkeden kurtulma taktikleri

ibrhm701

Super Member
Konular
20
RC Point
0
Memleket iyice yaşanmaz hale geldi. Gençliğimizi zaten yediler gelecektede bu sıkıntıları yaşayacağımızı düşünüyorum. 30 yaşının altındaki neredeyse her insan ülkeyi terk etme derdinde.

dalan903

Super Member
Konular
19
RC Point
0
Ya doğuştan önemli bi becerin / yeteneğin olacak öyle gideceksin ya çok zengın olacaksın oyle gideceksin yada güzel bi akademik başarın olacak sağlam bir meslegın olacak öyle gideceksin başka yolu yok ha birde yurt dışından bekar kız tavlarsan evlenirsen gidersin

shadyxxx

Super Member
Konular
19
RC Point
0
dünyadaki en mantıklı konu olabilir ama öyle bir taktik yok vize paran yoksa :D green card falan fasa fiso iş ayrıca agam

ibrhm701

Super Member
Konular
20
RC Point
0
dünyadaki en mantıklı konu olabilir ama öyle bir taktik yok vize paran yoksa :D green card falan fasa fiso iş ayrıca agam
Kesin olacak olsa vize bir şekilde halledelir. Arkadaşlarım rusyada inşaat firmasında çalışmaya gidecek 2000 euro maaşla ama nasıl olur bilmiyorum sadece pasaportu çıkardılar diğer herşeyi şirket halletti. Gittiklerinde görüşücez ortam iyiyse gitme niyetindeyim tek sıkıntı aşırı soğukmuş.

dalan903

Super Member
Konular
19
RC Point
0
Kesin olacak olsa vize bir şekilde halledelir. Arkadaşlarım rusyada inşaat firmasında çalışmaya gidecek 2000 euro maaşla ama nasıl olur bilmiyorum sadece pasaportu çıkardılar diğer herşeyi şirket halletti. Gittiklerinde görüşücez ortam iyiyse gitme niyetindeyim tek sıkıntı aşırı soğukmuş.
Doğudan ziyade batıya yonelmenı tavsiye ederım fakat 2000 euro rusyada bayağı güzel para rubleye çevirince arkadasın şanslıymıs gerçekten

ibrhm701

Super Member
Konular
20
RC Point
0
Doğudan ziyade batıya yonelmenı tavsiye ederım fakat 2000 euro rusyada bayağı güzel para rubleye çevirince arkadasın şanslıymıs gerçekten
Banada gelmişti aynı teklif rusyada çok para olduğunu biliyorum muhtemelen bi sıkıntı vardır diye gitmedim arkadaşlarım gitsin onların dediğine göre gidebilirim. Bakalım hakkımızda hayırlısı

shadyxxx

Super Member
Konular
19
RC Point
0
rusyada çok para var ama can güvenligin 0

CansınCan

Super Member
Konular
7
RC Point