Sanmıyorum. İnsanların o kadar tahammülü yok kanka. Kimse rank kasmak için sitede günlerce vakit geçirmezler. Zaten bu forumun belli bir kemik kitlesi dışında burada takılan olduğunu sanmıyorum.düşeceğine artabilir insanlar daha çok kasar,emek verir.
knk sen milleti bilmiyomusun? gece 5'e kadar kasanlar var.Sanmıyorum. İnsanların o kadar tahammülü yok kanka. Kimse rank kasmak için sitede günlerce vakit geçirmezler. Zaten bu forumun belli bir kemik kitlesi dışında burada takılan olduğunu sanmıyorum.
kullanıcak kişiyi nerden bulucaklarbence dırekt legen nember e ozel olmaılı super nember da olmamalı
kasıcak ve olucak knkkullanıcak kişiyi nerden bulucaklar
150 mesaj bile fazla şuan bence 100 iyikasıcak ve olucak knk
aynen bedeva hile veriyorlar bi zahmet kassınlar bu hıleler paralı hılelerden dahah ıyı cs go ez global var mesalakasıcak ve olucak knk
ben bu mesasları 3 saattemı ne yaptım bıde kasmadım bı sure varken vıdeo falan ızlıyordum150 mesaj bile fazla şuan bence 100 iyi
başka şekilde kasılsa iyide forum yani bura ben hayatımda ilk defa kullanıyom pek yapacak bişi de yokaynen bedeva hile veriyorlar bi zahmet kassınlar bu hıleler paralı hılelerden dahah ıyı cs go ez global var mesala
bende super member için öle takılıyom sitede spam yapmadanaynen bedeva hile veriyorlar bi zahmet kassınlar bu hıleler paralı hılelerden dahah ıyı cs go ez global var mesala
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
ben bu mesasları 3 saattemı ne yaptım bıde kasmadım bı sure varken vıdeo falan ızlıyordum
neyse ne bence legend member ve ultra member için ayrı hile gelmeli.başka şekilde kasılsa iyide forum yani bura ben hayatımda ilk defa kullanıyom pek yapacak bişi de yok
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
bende super member için öle takılıyom sitede spam yapmadan
o olabilir hatta iyi olur benceneyse ne bence legend member ve ultra member için ayrı hile gelmeli.