Üniversite okumalı mıyım?

arson23

Super Member
Konular
1
RC Point
0
reis sanayiye gidiceksen bile oku bence

baran1reiz2

Confirmed Memb.
RC Point
0
bence okumalısın bu sezon zaten kontajanlar fln doldu gıtmeyen kalmadı kaçırma derım

stress12

Confirmed Memb.
RC Point
0
ben okumadım pişmanda değilim bence gerek yok şimdi gidip bir bölüm okuduğunda o bölümle alakalı işe giremiyorsun

Tree1993

Confirmed Memb.
RC Point
0
Kardeşim okuma şansın varsa bırakma oku bütün okulu da mezun olman çok iyi olur Ben kendim ilkokulda bıraktığım için ehliyete yazılacaktım benden ikinci kademe okul yazar belgesi istediler Yani sana demem okumaya çalış bu kadar Saygılarımla

Majima Gamin

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
bence oku hem bi çevren olur hemde orda kendini geliştirmek için tonla fırsatın olur yeni bir şehir görmüş olursun en kötü

Psyoxs

Hurricane
Ultra Member
Konular
4
RC Point
0
ne olmak istediğine göre değişir bu sorunun cevabı resmi bir işte çalışmak istiyorsan tabii ki okumalısın ama yok benim kafam basıyor kendi işimi kurar paramı kazanırım diyorsan üniversiteyle vakit kaybetme

resull

Super Member
Konular
3
RC Point
0
bu senin karaın kanka ama okursan senın icin daha iyi olur ama sakın dersleri aksatmamalısın sadece ders çalısmalısınkı işinin meyvesini alasın

alayazz

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Okuduğun bölüme ve üniversiteye göre değişecek bir sorudur bu fakat tecrübe,kültür ve yaşam zorluğunu tadıp konfor alanından çıkmak için okumalısın benim fikrimce