unutamıyorum

myldz35

Super Member
Topics
11
Reaction score
10
RC Point
0
beyler bayanlar bir kız var 1 yıldır sevgiliyiz ve dün akşam benden ayrılmak istedigini söyledi benden uzak dur felan dedi ama engel felan atmadı ilk başından beri beni sevmiyormuş kızla bodrumda tanıştık 9 ay beraberdik son 3 aydır izmirdeyim ve unutamıyorum

nowayout

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
2
RC Point
0
Aşk böyle birşey işte
Post automatically merged by the system:

Birini ne kadar çok seversen o kadar cok kölesi olursun

Wexcy

Confirmed Memb.
Topics
1
Reaction score
3
RC Point
0
Kanka Eğer Kızın Kölesi Olduysan Olabilir İlgi Gösterdiysen Çok Fazla Olabilir Uzun Uzun Psikoloji Dersi Vermeyeceğim Fakat Kızlar Rekabetçi Ortamları Sever Etrafında Seninde Kızlar Bulunsun ki Kızın Aklında Şöyle Bir Algı Oluşsun Bu Kızlarada Bakabilir Onlarıda Sevebilir Bu Çocuk Benim Olmalı Gibi Bir Algı Yaratırsan Ortamda Rekabeti Arttırırsın Bu Yüzden Rekabet Yarat Ayrı Etende Her İstediğini Verirsen Olmuyor Malesef Kızların Huyları Arasında Küçüklükten Beri Hazır Şeyleri Elde Etmeye Alışmışlardır Sen Ona Kendini Elde Ettirmeyeceksin Hani Sürekli Kız Çocukları Göz Üstünde Tutulur Ve Belirli Sıkıntılarda Öncelik Gösterilir Ya Bu Yüzden Çocukluktan Beri Çoğu Kızda Bak Her Kızda Demiyorum Çoğu Kızda Böyle Bir Algı Var Biraz Kendini Elde Etmesine İzin Verme Yazma Konuşma Mal Mal Da Hareketler Yapma Ama :D Sen Bu Kadar Tavsiyeyi Adlıysan Bi Teşekkürünüde Alırım

Swacheus22

Confirmed Memb.
Topics
23
Solutions
1
Reaction score
15
RC Point
0
aga yıkılmış gibi davranma sakın ayrılmak istiyorum dediğinde : neden , ben sensiz yapamam gibi kelimeler yok . Direk ok , tmm fln yaz ki kız kendisine ilgi beklerken umursanmadığını görsün ilgi bekler senden