Uzun zaman oldu, biraz sohbet edelim.

xprohit3

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
5 yıl gerçekten göz açıp kapayıncaya kadar geçmiş. Senin öğrencilikten iş hayatına geçişini okumak bile insanın zamanın nasıl aktığını fark etmesine yetiyor.

Eskiden beni aktif gördüğünü söylemen de ayrı mutlu etti. O dönemler neredeyse günün büyük kısmı forumda geçiyordu. Şimdi dönüp bakınca o günlerin ne kadar güzel anılar bıraktığını daha iyi anlıyor insan.

Asıl teşekkür etmem gereken sizlersiniz. Bir forumu yıllarca ayakta tutan yazılımı ya da sahibi değil, yıllar sonra bile dönüp "bir selam vereyim" diyen üyeler oluyor. Senin gibi 5 yıldır burada olan insanların hala uğrayıp güzel birkaç cümle yazması benim için gerçekten çok değerli.

İş hayatında da umarım her şey gönlünce devam eder. Yolun açık olsun, kariyerinle ilgili destek olabileceğimiz ne olursa elimizden geleni rc olarak yaparız. 🙂
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

:hearthh:
hoşgeldin kadim dost

Dezold

Super Member
Konular
1
RC Point
0
Evet oyle
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Bencede oyle

kbzpvp

Active Member
RC Point
0
Selamlar,

Uzun zaman sonra foruma dönüp böyle bir konuyla karşılaşınca bir geçmişe gidip geldim. Sizlerle paylaşmak istediğim çok şey var; bazılarını kısaca anlatmak isterim. :)

Öncelikle bu forum, hayatımın ilk gerçek dönüm noktası diyebilirim. Buraya geldiğimde boş zamanlarımı çok verimli değerlendiriyor, diğer üyelerin konularından yeni şeyler öğreniyor; kendi bildiklerimi aktararak paylaşımlarda bulunuyordum. Üyelerin etkileşimlerini analiz etmek, bir moderatör edasıyla konuları düzenlemeye çalışmak ve topluluğa faydalı olmak bana büyük bir haz veriyordu. Birkaç ay sonra yetkili olduğumda ise hayatımın en güzel dönemlerinden birini yaşadığımı söyleyebilirim. :D

Bu süreçte çok insan tanıdım, çok analiz yaptım, çok şey öğrendim ve tüm bunlar için başta 1Enjoy olmak üzere beraber mesai harcadığımız tüm yetkili dostlarıma selamlar olsun. Sürecin detaylarına girip lafı uzatmak istemiyorum ama burada geçirdiğim her anın üzerimde emeği büyük.

Şu anda, uzun zamandır olduğu gibi kariyerim için kendimi geliştirmeye devam ediyorum; düzenli ve huzurlu bir hayatım var. Vaktim oldukça buralara uğrayıp sizlerle vakit geçirmek isterim.

Bu konuyu okumak ve kendimden bir şeyleri yazıya dökmek, burada harcadığımız emeğin ve paylaştığımız zamanın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Tekrar görüşmek dileğiyle!
adamsın kanka