val5 yer miyim?

notinq

Confirmed Memb.
Konular
7
RC Point
0
selamlar ben bi ara valoda hile kullanıp val5 yemiştim riota ticket açıp val5'i kaldırıp oyuna girdiğimde val152 almıştım spoofer ile hallettim şuan oyun açılıyor, şimdi hile açsam gene val5 yer miyim yoksa val152 mi atar yine?

jusqi

Moderator
Konular
5
RC Point
0
şuan hilemiz güncellemededir. Hile tekrar aktif olduktan sonra gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Oyun içerisinde LOADERİ AÇMAYIN.

GrooLx

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Hocam bildiğim kadarıyla val5 hesap banlandığında geliyor. sonrasında val 152 yiyorsan eğer o da hwid ban oluyor. Yani tekrar banlanırsan ilk ban esnasında oyunda gördüğün hata kodu val5 tekrar giriş yaptığında ise val152 olacaktır

Lady Darknes

swansizz
Reseller
Konular
89
Web sitesi
github.com
RC Point
0
VAL5 bir donanım banıdır ve bu banı aldıktan sonra oyunu tekrar oynamak için yeni bir bilgisayar almanız veya donanımınızı değiştirmeniz gerekebilir.

VAL152 ise bir hesap banıdır. Bu banı aldığınızda, oyunu tekrar oynamak için yeni bir hesap açmanız gerekecektir.

Spoofer ise donanım kimliğinizi değiştiren bir programdır. Bu program sayesinde VAL5 banını kaldırabilir ve oyunu tekrar oynamaya başlayabilirsiniz. Ancak, hile kullanmanın riskli olduğunu unutmayın ve Valorant'ın güvenlik önlemleri her geçen gün gelişiyor. Bu nedenle, hile kullanmamak en güvenli seçenek olacaktır.

Son olarak, VAL5 veya VAL152 banınızın ne olacağını kesin bir şekilde bilemem. Riot Games, hile kullanımını takip eden ve buna bağlı olarak aldığınız banları belirler. Herhangi bir hile kullanıldığında, ban riski her zaman mevcuttur. Bu yüzden, hile açmamanızı ve oyunun kurallarına uymanızı öneririm. Zaten şuan hile güncelleniyor.

Umarım bu cevap sorunuza yardımcı olmuştur. Başka bir sorunuz varsa lütfen sormaktan çekinmeyin!