valo ban yedim

amedli213152

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
agalar ben şimdi zaten rütbem yetmediği için valo hack açamıyom ve sadece wolf team girdim cve vanguard bana cihaz banı attı

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
Merhabalar, banınızın sebebi Valorant hilesi açıp açmamanızla alakalı değildir, şu anda RealUI ''Riot Games'' tarafından kara listeye alındığı için, vanguard aktifken RealUI'yi açarsanız, ban yersiniz.
Maalesef, banınız için bizim yapabileceğimiz bir şey yok. ''Riot Games Destek''e ticket atarak daha detaylı bilgi alabilir, küçük bir ihtimal olsa da banınızı açtırabilirsiniz.
İyi forumlar.

denizkoksal

Super Member
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
26
RC Point
0
Merhabalar, banınızın sebebi Valorant hilesi açıp açmamanızla alakalı değildir, şu anda RealUI ''Riot Games'' tarafından kara listeye alındığı için, vanguard aktifken RealUI'yi açarsanız, ban yersiniz.
Maalesef, banınız için bizim yapabileceğimiz bir şey yok. ''Riot Games Destek''e ticket atarak daha detaylı bilgi alabilir, küçük bir ihtimal olsa da banınızı açtırabilirsiniz.
İyi forumlar.
şimdi eğer biz gidip realiu hilesi açarsak banmı yiyeceğiz?

maliovoski

Active Member
RC Point
0
valorant gibi bir oyundca hile yapmak zaten yürek ister max oynayacağınız 2 gün o günlerde ise main hesabınızda hile açmamanızı öneririm yan hesabınızda hileyi aktive edin main hesabınızla oyuna girin veya 5 kişi beraber oyuna girerek en az 1 hafta rank kasabilirisinz

Tercih1485

Active Member
Konular
3
RC Point
0
neden ban yedinki kankam çok mu belli ettin acaba bilgi verir misin bizde dikkat edelim hile açarken