• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

valo dan hile açmadan ban yedim

Emirhan0779

Member
RC Point
0
oyun içi hile kullanmasanız bile Vanguard açıkken Flaglenmiş bir exe açsanız da ban yersiniz. Farklı oyun hilesi gibi mesela

berkan01

Super Member
İlk Çözüm
Konular
10
RC Point
0
Bilgisayarında herhangi bir yerde banı tetikleyecek bir dosya var büyük ihtimalle bilgisayarını formatla

rxckstarwe

From The Dark
Confirmed Memb.
İçerik Kaşifi
Konular
5
RC Point
0
Hile açmasanda bilgisayarında vanguardın 3.parti olarak algılayacagı exe vs gibi dosya falan varsa ban atar

beratrte

Confirmed Memb.
Geri Döndü
RC Point
0
valorant dan durduk yere van152 yedik usta hemde hilesiz oynuyordum :D ticket attım inceleme sonucu hile dediler yine tam enayi bir toplum oldu bunlar iyice bir bela attım ban attılar :D
knk sende git spofer al git istersen hileyle oyna istersen hile sitesi veririm kaliteli bende biraz kulandım

ArifV31

Active Member
RC Point
0
valorant dan durduk yere van152 yedik usta hemde hilesiz oynuyordum :D ticket attım inceleme sonucu hile dediler yine tam enayi bir toplum oldu bunlar iyice bir bela attım ban attılar :D
spoofer vs kullandıysan başka oyunlarda ondan kaynaklı olabilir bide vanguard çok garip çalışmaya başladı ottan boktan şeylere hile diyor