Valo Hack ile banlandım ilk el

tarikozen37

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Az önce Valo hesabıma girdim hileyle. Daha ilk round da herşeyi kapatıp sadece görüş hilesini aktif etmiştim. Görüş hilesininde en minimalize halini kullandım. 2.El çar banlandı.
Bi sürü insan aim bot bile açıyor plat a kadar banlanmıyo. Ben sadece görüş açtım daha 2.el banlandım. Pc banlanmadı ama char banlandı.
Oyunu oynarken görüş f1 e basıp bi kaç ayar açıp kapattım oyun esnasında. Sorun bu mudur acaba ?

Zaphkiel

RealityCheats
Super Member
Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
4
Web sitesi
nolur.com
RC Point
0
Realui haricinde bilgisayarında başka hiçbir injector programı bulundurma bunları yanı sıra cheat engine, process explorer, logitech mouse özelleştirme yazılımı, autohotkey vs. gibi programları da 3.parti yazılım olarak algılayıp banlıyor. Güvenlik duvarını her sefer hileyi çalıştırmadan önce kontrol et ve ayarlarından tüm tikleri kapa, win+r>%appdata%, win+r>temp, win+r>%temp%, win+r>prefetch bu dosya konumlarına girerek içerisini tamamen sil. Oyun içerisinde realui yazılımını çalıştırma ve realui'yi her zaman yönetici ayrıcalıklarıyla çalıştır. Geçmiş Olsun.

ihavetwobro

Banned Member
Konular
3
RC Point
0
1 hafta oldu full belli ederek oynuyorum en az 20 killim var maçlarda en fazla 56 kill aldım hala banlanmadım kanka

onur_onur_81

Confirmed Memb.
İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
10
RC Point
0
Kardeşim ayarları o kadar kısık oynacaksın ki gerekirse sadece görme hilesini aktif et aim acma arada öl omzn yemessin 2 seneridr yemeyenler var

flankes55

Active Member
RC Point
0
oyun açıkken loaderi çalıştırmadığın sürece ban yemez şuanda yeni bir hile ile açıklamada yapıldı ona rağmen çoğu hesapta full belli ederek rage bir şekilde oynamama rağmen 6 7 oyunda ban atıyor ilk elden nasıl ban yemeyi başarıyorsunuz anlamış değilim ve oyunda ban wawe var şuanda onunda ihtimali var.
yani illa ban yedirtcekmi hile