yusufadam

Super Member
Konular
9
RC Point
0
Adım 1: Triggerbotun çalışmasını sağlamak için ahk (auto hotkey) i indirmemiz gerekiyor https://www.autohotkey.com/ bu siteden v1.1 sürümünü indirin

Adım 2: TriggerBotValorant.ahk Masa Üstüne Atın sağ tıklayıp Run Script e Basın Sol Üste Kırmızı Simge Gelicektir valorantı açın.

Adım 3: valorantı açtıktan Sonra Ayarlara Gelip Genelden Sarı Renk Yapıyoruz 3. Olanı Seçin

Adım 4: Ayarlardan Görüntü Ayarlarına Gelin Ve Pencereli Tam Ekran Yapın Kendi Çözünürlülüğünüz İle Oynamak İstiyorsanız Pencereli Tam Ekran Yapıp Masaüstünden Çözünürlülük Ayarlarından Değiştirebilirsiniz Bu Valoranta Da yansıyacaktır .

Adım 5: Çalıştırmak İçin Klawyede Üst Ok Tuşuna Tıklayın Sol Üstte ON olacaktır Sonra Sol Ok Tuşuna Tıklayın Ve Trigger Botunuz Hazır .

NOT: KLAVYEDEN HOME TUŞUNA TIKLAYARAK SOL ÜSTTEKİ MENÜYÜ KAPATABİLİRSİNİZ GERİ AÇMAK İSTERSENİZ TEKRAR HOME TUŞUNA BASMANIZ YETERLİDİR .

KOLAY KOLAY BAN YEDİRMEZ AMA RİSKİ VAR TABİİKİDE BAN YEDİKTEN SONRA GELİP BURAYA BOŞ YAPMAYIN SORUMLULUK SİZE AİTTİR 2.5 AYDIR KULLANIYORUM BİŞEY OLMADI ŞİMDİYE KADAR

car GIF
Q1CX#3080

Son düzenleme:

skidlamer

Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
foto eklersen daha güzel olabilir.

NORT

Active Member