Valorant Aimhack Çalışmama sorunu

DiaHeart123

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Herhangi bir hilede trigger bhop fln gibi hileler çalışıyor ama aimbot çalışmıyor hyper v açık sanallaştırma açık windows 21h2 defender kapalı güvenlik duvarı kapalı secure boot kapalı hilenin istediği ayarlar yapılı ama nedense her hilenin aimbotu çalışmıyor birsürü hile denedim arkadaşımda çalışıyor ama bende çalışmıyor

DiaHeart123

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0

PREVİD76

Legend Member
Konular
37
RC Point
0
wtf ne alaka

arkadaşımda şuanda aimbot kullanıyor ama yani yok olmuyor bende
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

birde çok fazla aimbot var sadece bu forumda değil başka forumlarda fln var yani ama isim vermek istemiyorum reklama girmesin
anlıyorum peki fixlenme süreleri nasıl max 1hafta ve o hileyi 1hafta içinde kullanan binlerce üye oluyor ve hepsi ban yiyor , hepsi mağdur kalıyor ama yardım eden kimse olmuyor bizde bu yandan ötürü hızlı detect olucak hileler paylaşmıyoruz , farkındaysanız bizim hilemiz bayadır detect olmadı çünkü aim hilesi değil

DiaHeart123

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
anlıyorum peki fixlenme süreleri nasıl max 1hafta ve o hileyi 1hafta içinde kullanan binlerce üye oluyor ve hepsi ban yiyor , hepsi mağdur kalıyor ama yardım eden kimse olmuyor bizde bu yandan ötürü hızlı detect olucak hileler paylaşmıyoruz , farkındaysanız bizim hilemiz bayadır detect olmadı çünkü aim hilesi değil
ney hilesiydi dostum

ney hilesiydi dostum
çünkü trigger bot da rage oynanmıyor bana esp veya aim lazım

ney hilesiydi dostum

çünkü trigger bot da rage oynanmıyor bana esp veya aim lazım
birde ban yemek umrumda değil şuan oyüzden aim kullanmak istiyorum yani

gokay577

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
sanırm oyun içi karakterin dış rengini mor yapmak felan gerekiyordu denedin mi ?