Valorant ban kaldırma methodu (Kendi tecrübelerim)

roselita

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Merhabalar öncelikle
Şimdi sizlere method vermek istiyorum fakat her anakartta tabiki çalışmıyor ama birçok kişinin banını bu yöntemle kaldırmıştım
Öncelikle benim Turbox model h61c 1151 Soket anakartımda nasıl banımı kaldırdığımı anlatıcam
Birçok yöntem denedim ve denememe rağmen asla banımı kaldıramadım haftalarca uğraştım ve sonunda bir şekilde banı kaldırdım en kesin çözüme bu şekilde ulaştım
Şimdi öncelikle Valorantı tamamen bilgisayarınızdan kaldırmalısınız(Gerekirse format atın) anakartınızın markasına ve modeline göre bakıp bios Downgrade(Sürüm düşürme) veya Update(Güncelleme) yapmanız gerekiyor (Dikkat bu aşama biraz riskli bir aşamadır yaptığınız işlemleri emin olmadan yapmamalısınız ve sorumluluk tamamen sizdedir) Daha sonrasında AMIDEWIN Yöntemini uygulayacağız(Bu yöntemi herkes biliyordur bilmeyenler için forumda sanırım var bulamazsanız paylaşırım) Tüm ethernet ve wifi donanımlarınızın MAC adresini değiştiriyorsunuz ve oyunun tadını çıkarıyorsunuz.

Peki benim gibi anakart üreticisinin kim olduğunu bilmeyenler ne yapıcak ve güncel sürümü veya eski sürümü olmayanlar ne yapıcak onu da anlatıyorum. Benim uyguladığım yöntem şöyle;

Anakartım buydu:
2_org_zoom.jpg
Bu anakartın aynı soketlisi ve ram slotlarının tüm üstündeki parçaların bire bir aynısı bir anakart buldum ve bios sürümlerinin aynı olduğu bir bios versiyonunu buldum.
Riskli bir işlemdi yanlış bişey olması halinde anakartım çöp olucaktı fakat denemeye değer gördüm ve biosu değiştirdim bir kaç kere açılmadı daha sonrasında bios pilini çıkar tak yaptım bilgisayarın açıldığını gördüm valorantı denedim ve banı kaldırdım.
NOT: Bu sadece banı kaldıramayan arkadaşlar için bir tecrübe paylaşımı niteliğinde konuydu o yüzden sizde gerekli araştırmaları yaparak banınızı kaldırabilirsiniz ve ban kaldıramadığınız laptoplarda denemenizi tavsiye etmem.

Dogecan

Ultra Member
Konular
40
RC Point
0
yav ne uğraşacan götür format yada paralı spoffer kullan niye 50 80 100 tl için 2 3k masraf yapıyım pc ye 30 tl format kullan