valorant ban suresi

viao

Confirmed Memb.
Konular
46
RC Point
0
arkadaslar merhaba valoranta hıle acıp ban yersem dırek anakart banın mı atar yoksa sadece hesasp mı banlanır ?

TheBasrol

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
direk donanım banı atar knk

kaladartk

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
hesap banı da donanım banıda yiyebilirsin hesap banı yersen o ban kalkmıyor donanım banında süreli oluyor ilk ban 4 ay sonra süresi artıyor

MoNaeto122

Ultra Member
Konular
30
RC Point
0
hesap banı da donanım banıda yiyebilirsin hesap banı yersen o ban kalkmıyor donanım banında süreli oluyor ilk ban 4 ay sonra süresi artıyor
deneyimimden konuşiyim ben 4 tane yedim halendaha 4 ay veriyor hiç süre uzadığını görmedim

aaTyskes

Insider
Konular
7
RC Point
0
arkadaslar merhaba valoranta hıle acıp ban yersem dırek anakart banın mı atar yoksa sadece hesasp mı banlanır ?
akıllanmayıp her donanım banım bittiğinde hep hile açtım hepte 3-4 aylık yedim - valo sadece hesap banı atan bir oyun değil kısaca

ByLion

Ultra Member
Konular
89
RC Point
0
hwid ban yersin oynadığın hesap ve önceden giriş yaptığın hesaplarda ban yer ban süresi 3 ay ellersen yükleyip girmeye çalışırsan hep delay ban yiyorsun 6 aya kadar çıkıyor süre

kaladartk

Ultra Member
Konular
13
RC Point
0
hwid ban yersin oynadığın hesap ve önceden giriş yaptığın hesaplarda ban yer ban süresi 3 ay ellersen yükleyip girmeye çalışırsan hep delay ban yiyorsun 6 aya kadar çıkıyor süre

sycth

Ultra Member
Konular
12
RC Point
0
To solve HWID ban, you need to change whole of information in motherboard using some software. and use some spoofer to extra protection.(i'm using Spoofy)