Agalar 3 ay önce valodan ban yemiştim 4 aralıkta kalkacaktı dün gece yarısında oyuna girdim bi sorun yoktu 3 4 el attım cıktım sabah bi baktım oyundan uzaklaştırıldın diyo hile mile açmadım düz girdim oyuna sebebi nedir bu ban kalkarmı ?
tamam kanka hafta sonu tekrar denerim hesabımda skinler filan vardı hesabım patlamışmıdır yoksa tekrar aynı hesaptan girermiyim3 - 4 gün sonra tekrar deneyin. Ban süreleri uzayabiliyor 1 haftaya kadar.
banlıyken oyuna hiç girmedim bro silmiştim zatenGaranti olsun diye hiç girmeden 2 hafta sonra dene, ardından yine aynı problemle karşılaşırsan ticket atıp öğren.
Banlıykan hile falan denediysen, pc banın 1 ay uzamış bile olabilir.
Banlanılan hesapların banı açılmıyor. Yeniden hesap açmanız gerekmektedir.tamam kanka hafta sonu tekrar denerim hesabımda skinler filan vardı hesabım patlamışmıdır yoksa tekrar aynı hesaptan girermiyim
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
banlıyken oyuna hiç girmedim bro silmiştim zaten
hacım ban yedikten sonra dün girdiğim hesap yani o hesap gitmişmidir yani artık giremezmiyim o hesabımaBanlanılan hesapların banı açılmıyor. Yeniden hesap açmanız gerekmektedir.
3 Ay önce skinli hesabınla oynayıp ban yediysen o banın açılmaz. Dün girdiğin hesapla hiç hileyle oynamadıysan ban yememişsindir diye tahmin ediyorum.hacım ban yedikten sonra dün girdiğim hesap yani o hesap gitmişmidir yani artık giremezmiyim o hesabıma
kanka 3 ay önceki hesabım bot hesaptı trol hile için açtıgım hesaptı fakat dün girdiğim hesap ana hesaptı hile açmadan temiz şekilde oynadım3 Ay önce skinli hesabınla oynayıp ban yediysen o banın açılmaz. Dün girdiğin hesapla hiç hileyle oynamadıysan ban yememişsindir diye tahmin ediyorum.
Sıkıntı yoktur o zaman. Yine de emin değilim.kanka 3 ay önceki hesabım bot hesaptı trol hile için açtıgım hesaptı fakat dün girdiğim hesap ana hesaptı hile açmadan temiz şekilde oynadım
Selamlar,Sıkıntı yoktur o zaman. Yine de emin değilim.
kanka tekrar ban yemişim ama cidden anlamıyorum tertemiz girdim oyuna 2 3 el attım zaten sonra cıktım hepside kopya moduydu replenecek bişide yapmadımSıkıntı yoktur o zaman. Yine de emin değilim.