Valorant BAN yedim

JaReks

Banned Member
Konular
4
RC Point
0
ReaUI Loaderdan gta ve csgo skin hilesi denedim ve arkadan vanguard açıktı ama hiçbir şekilde valorantta hile açmadım ve ban yedim. Vanguardın ReaUI loaderı 3. parti yazılım olarak görüyor olma ihtimali var mı? 2000 tl yatırılmış hesap gitti ve aynı durum arkadaşıma oldu oda benim gibi hile açamıştı ve ban yedi. Bilet açıyoruz bizi tersliyolar.

denizkoksal

Super Member
Konular
26
RC Point
0
kankacım sen eğer gidipte yeni ban sistemi olan bir oyunda hile açarsan bu seni öne koyar ve fark edilip ban yersin 2000 yatırdıysan ya bu oyunu çok iyi oynuyosundur yada sırf skinim yok denmesin diye almışsındır ve riotsun seni terslemesi normal sen bu adamın adaletine karşı geliyorsun.

JaReks

Banned Member
Konular
4
RC Point
0
kankacım sen eğer gidipte yeni ban sistemi olan bir oyunda hile açarsan bu seni öne koyar ve fark edilip ban yersin 2000 yatırdıysan ya bu oyunu çok iyi oynuyosundur yada sırf skinim yok denmesin diye almışsındır ve riotsun seni terslemesi normal sen bu adamın adaletine karşı geliyorsun.
Knk sen yanlış anladın 2000 tlyi valoya yatırdım. Ben csgoda skin hilesi açtım sadece

Moderatör tarafında düzenlendi:

Umut3939

Legend Member
Konular
10
RC Point
0
sonuçta kullandığın hileler de 3.parti yazılımına giriyor bir de öyle düşünmen lazım

doganeren

Member
RC Point
0
bazende riot boşuna ban atıyor ama

Noober

Ultra Member
Konular
6
RC Point
0
Merhabalar, banınız için üzgün olduğumuzu belirtmek isterim, RealUI şuanda riot games tarafından blackliste alındığı için, vanguard açıkken RealUI'yi açarsanız ban yersiniz.
Bundan sonra RealUI'yi açmadan önce vanguardı devre dışı bırakın, ayrıca belirtmek isterim ki, biz ''Riot Games'' değiliz. Sizin banınızı açamayız. RealUI Loader tespit edilmemesi için güncellemeler yapacağız. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

was2x

Active Member
RC Point
0
valorant hilesi açmasan bile vanguard hile açmış olarak algıladığı için ban yemişsin

Umut3939

Legend Member
Konular
10
RC Point
0
Merhabalar, banınız için üzgün olduğumuzu belirtmek isterim, RealUI şuanda riot games tarafından blackliste alındığı için, vanguard açıkken RealUI'yi açarsanız ban yersiniz.
Bundan sonra RealUI'yi açmadan önce vanguardı devre dışı bırakın, ayrıca belirtmek isterim ki, biz ''Riot Games'' değiliz. Sizin banınızı açamayız. RealUI Loader tespit edilmemesi için güncellemeler yapacağız. Anlayışınız için teşekkürler. İyi forumlar.
RC ailesine güvenimiz sonsuz <3

Xrlnes

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Aga Bende HWID Yedim Ya