Valorant Ban Yedirmeyen Skin Hack Var mı?

pcdelisi23

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Bana skin changer lazım dostlar ban yeidrtmeyen sadece bende görünen skin changer lazım varsa lütfen ulaşın.

BedirHqn

Ultra Member
Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
64
RC Point
0
ban yedirmeyeni geçtim skin changer diye bişemi vardı valoda

BYArx

Super Member
Konular
7
RC Point
0
ban yedirmeyeni geçtim skin changer diye bişemi vardı valoda
knk 2023 de katılmışsın foruma o sıralar çok artmıştı skin changerlar piyasada bir sürü vardı ama hepsi ban yediriyor
skin changerdan uzak durmanı öneririm knk her hile ban yedirir ama skin changerda ban yeme riskin daha yüksek

username112

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
7
RC Point
0
Bir ara lolde de skin hilesi vardı sadece sende gözüktüğü için ban yedirtmiyordu. oynanışı etkilemediği için. bence ban yedirtmez o da

BYArx

Super Member
Konular
7
RC Point
0
Bir ara lolde de skin hilesi vardı sadece sende gözüktüğü için ban yedirtmiyordu. oynanışı etkilemediği için. bence ban yedirtmez o da
vanguardın hile algılama sistemi öyle işlemiyor knk bir hile detected olduktan sonra isterse skin hilesi olsun isterse sadece wall hack olsun isterse internel ya da externel olsun farketmez ban yersin + olarak skin changer valorantta diğer hilelerden daha çok ban yedirme ihtimali var

lox88

Super Member
Konular
3
RC Point
0
bansız changer yoktur bazı sağlam firmalar yapıyor ve ban yeme süren azalıyor yine ban yiyorsunuz ama biraz daha gec Vanguard cok güçlü bir sistem olduğu için er yada geç tesbit ediyor.