valorant ban yersem

Swenzy71

Super Member
Konular
3
RC Point
0
valorant trigger bot kullanraak ban yersem eğerki, ve oynadığım hesap yeni açılmış rastgele bir hesap olsa bile önceki girdiğim para yatırdığım hespalar ban yermi
yani oyundan ban yeyince sadece hile ile girdiğim hesapmı ban yiyor yoksa önceden girdiğim hesapların tamamı'mı

CiciBici

Active Member
RC Point
0
Eğer 1. Level ve ya daha önce açtığınız kaç tane hesabınız varsa 10-20. Level vb, o hesaplar da oynayarak ban yediyseniz ilk süreç sanırım 4 ay gibi ban atması ( İstediğiniz kadar hesap açın yine yer demek istedim burada ) bu süreçte bu 4 ay boyunca bir anlık Orijinal hesabınıza girerseniz sanırım oda yer enazından fikrim bu yönde benim. Kısacası ne olur ne olmaz diye eğer hile kullanacaksanız banı da göze alıyorsanız ilk 4 ay boyunca orijinal hesabınıza girmeyin oda yer

UlusalGames

Active Member
RC Point
0
Oyundan Kalıcı HWid Ban Yersin ve Hileyi Kullandığın Hesapta Kalıcı Ban yer Fakat Diğer Hesapların Kalır

shxabest02

Super Member
Konular
16
RC Point
0
knk hwid yersen acıtıgın hesada ban yertsin hwid yemenin snırı yo kher hwid 4 ay sürüyo hwid yerkenki hesabın ban yer sadece girdiklerin degil

betvev01

Active Member
Konular
7
RC Point
0
valorant trigger bot kullanraak ban yersem eğerki, ve oynadığım hesap yeni açılmış rastgele bir hesap olsa bile önceki girdiğim para yatırdığım hespalar ban yermi
yani oyundan ban yeyince sadece hile ile girdiğim hesapmı ban yiyor yoksa önceden girdiğim hesapların tamamı'mı
Ben csde açtığım hile için valoranttan yemiştim 3 hesabım smuflerde dahil su yoluna gitti