Herkese Merhaba. Valorant da Oyununda Hwid Ban Yedim. Ve spoofer İle Bu Ban Ortadan Kaldıkıyo. Veya Başka Bir Yol Bilen Var mı? Yada Spoofer Ücretsiz Bi şekilde Nasıl Ulaşa Bilirim. Bilen Başına Gelen Arkadaşlar Yardımcı Olabilir Mi?
Knk konulara bakarsan orda HWID Spoofer testi vardı oraya bir göz at şuan için bildiğim spoofer yokHerkese Merhaba. Valorant da Oyununda Hwid Ban Yedim. Ve spoofer İle Bu Ban Ortadan Kaldıkıyo. Veya Başka Bir Yol Bilen Var mı? Yada Spoofer Ücretsiz Bi şekilde Nasıl Ulaşa Bilirim. Bilen Başına Gelen Arkadaşlar Yardımcı Olabilir Mi?
Knk konulara bakarsan orda HWID Spoofer testi vardı oraya bir göz at şuan için bildiğim spoofer yok
dc mi yazdım oraya bakalım dönüş yaparlar test başarılı olursa bilgi vericemKnk konulara bakarsan orda HWID Spoofer testi vardı oraya bir göz at şuan için bildiğim spoofer yok
hangi spooferi kullanıcam. senin açmış oldugun konuya dc mi yazdım bi yardımcı olsanızSpoofer ile banı kaldırabilirsin. Ayrıca, ticket atarak da banı kaldırtabilirsin; fakat sosyal mühendislik kullanarak.
knk çok yorum yapmak istemiyorum ama baktım çalışan spoofer bulamadım testin bitmesini bekliyeceksin muhtamalen yada seni test e alacaklar.hangi spooferi kullanıcam. senin açmış oldugun konuya dc mi yazdım bi yardımcı olsanız
2 tane hardiskim var 2 sinede ayrı ayrı kurdum. yetmedi bide (E) olarak ayırdım kurdum gene yok. hdd ile alakalı deyıl yanıbildiğim kadarıyla hdd değiştirerek kaldıra bilirsiniz
testi yaptık suan deyişmedi bakalım beklemedeyim başka bi test olursa onuda yabtırcamknk çok yorum yapmak istemiyorum ama baktım çalışan spoofer bulamadım testin bitmesini bekliyeceksin muhtamalen yada seni test e alacaklar.