Valorant Banı Nasıl Kaldırılır?

Status
Not open for further replies.

noranzy

Active Member
Topics
2
Reaction score
3
RC Point
0
Herkese Merhaba. Valorant da Oyununda Hwid Ban Yedim. Ve spoofer İle Bu Ban Ortadan Kaldıkıyo. Veya Başka Bir Yol Bilen Var mı? Yada Spoofer Ücretsiz Bi şekilde Nasıl Ulaşa Bilirim. Bilen Başına Gelen Arkadaşlar Yardımcı Olabilir Mi?

ravex

Ultra Member
Topics
217
Reaction score
386
RC Point
0
Süper modun attığı konuya gidip dc adınızı bırakın denemeler yapılcak konu adı "

Valorant HWID Spoofer Testi

utku1114

Banned Member
Topics
107
Reaction score
223
RC Point
0
Herkese Merhaba. Valorant da Oyununda Hwid Ban Yedim. Ve spoofer İle Bu Ban Ortadan Kaldıkıyo. Veya Başka Bir Yol Bilen Var mı? Yada Spoofer Ücretsiz Bi şekilde Nasıl Ulaşa Bilirim. Bilen Başına Gelen Arkadaşlar Yardımcı Olabilir Mi?
Knk konulara bakarsan orda HWID Spoofer testi vardı oraya bir göz at şuan için bildiğim spoofer yok

noranzy

Active Member
Topics
2
Reaction score
3
RC Point
0
-
Knk konulara bakarsan orda HWID Spoofer testi vardı oraya bir göz at şuan için bildiğim spoofer yok

dc mi yazdım oraya bakalım dönüş yaparlar test başarılı olursa bilgi vericem

iwystic

Veteran
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
290
Solutions
491
Reaction score
10,809
RC Point
0
Spoofer ile banı kaldırabilirsin. Ayrıca, ticket atarak da banı kaldırtabilirsin; fakat sosyal mühendislik kullanarak.

utku1114

Banned Member
Topics
107
Reaction score
223
RC Point
0
hangi spooferi kullanıcam. senin açmış oldugun konuya dc mi yazdım bi yardımcı olsanız
knk çok yorum yapmak istemiyorum ama baktım çalışan spoofer bulamadım testin bitmesini bekliyeceksin muhtamalen yada seni test e alacaklar.

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Usta Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Seviye 10
Topics
81
Solutions
563
Reaction score
1,747
RC Point
0
bildiğim kadarıyla hdd değiştirerek kaldıra bilirsiniz

noranzy

Active Member
Topics
2
Reaction score
3
RC Point
0
knk çok yorum yapmak istemiyorum ama baktım çalışan spoofer bulamadım testin bitmesini bekliyeceksin muhtamalen yada seni test e alacaklar.
testi yaptık suan deyişmedi bakalım beklemedeyim başka bi test olursa onuda yabtırcam

Status
Not open for further replies.