• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Valorant Bedava Hesap Nedir ?

MyBela

Super Member
Konular
4
RC Point
0
hepsi yalan :D aralrında doğru olanda belki vardır ama çoğu çalıntı hesap
o zaman kullanmam instagramda bir tane sayfa var skinli hesapları uyguna satıyor. epostasını falan da veriyor. dedigine göre çalıntı degilmiş hesapları sahiplerinden ucuza alıyorlarmış.

LariesWq_

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
Dostum bunlara güvenmemen gerek. Hele site kayıt fln hiç uğraşma. Valorant'ta denediğin hesapların çoğu banlıdır. Hesaba girdiğin anda anakart'a atılmış bir ban varsa hesapta senin anakart gider haberin olsun. Açtıramazsın RİOT'a yazsan bile. Nedenini sorduklarında yalan atmaya kalkarsan zortlarsın. Yemezler. Deneme bile.

MyBela

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Satılık Hesap alcam instagramda satan bir sayfa var orada biraz uygun hesaplar.
Dostum bunlara güvenmemen gerek. Hele site kayıt fln hiç uğraşma. Valorant'ta denediğin hesapların çoğu banlıdır. Hesaba girdiğin anda anakart'a atılmış bir ban varsa hesapta senin anakart gider haberin olsun. Açtıramazsın RİOT'a yazsan bile. Nedenini sorduklarında yalan atmaya kalkarsan zortlarsın. Yemezler. Deneme bile.

k9cakaf9

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
dostum bunlar ve mesela instagramda satılan 20-50 tl arası değişen hesaplar pek iyi değil. ben almıştım bi tane her dk birisi giriyor hiçbir işe yaramıyor önermem

MyBela

Super Member
Konular
4
RC Point
0
dostum bunlar ve mesela instagramda satılan 20-50 tl arası değişen hesaplar pek iyi değil. ben almıştım bi tane her dk birisi giriyor hiçbir işe yaramıyor önermem
yok 150 ile 250 tl arasında değişiyor hesaplar

rateill

Active Member
RC Point
0
Bunlar genelde fake siteye girip aktiflik olsun diye böyle şeyler var diye biliyorum.

ziya3131

Super Member
Konular
3
RC Point
0
hesapların hepsi yalan adamlar ıd sallıyo bide şifre gönderiyo varsada boş dur