Kral hilenin açık kaynak kodlu halini paylaşır mısın desem belki istemezsin senin projense emeğin vardır istemeyebilirsin doğal olarak ama o zaman şeyleri belirtir misin kanka hangi yöntemle yaptın c++ ile sanırım çünkü dll Kernel yöntemi ile yapmışsın, ve videoda gösterdiğin kadarıyla ESP aimbot her şey var ve bu çok ciddi bir şey Kernel Driver çalışması için Vanguard bypass lazım Vanguard tarafını nasıl yaptın veya Vanguard bypass olmadan mı yaptın o zaman %100 safe oynasak bile ban yemez miyiz,biraz bilgilendirir misin, safe oynamak istiyorum eğlencesine ban atma oranı ney Knk ve oyundan atma sorunu var onu analiz edebilir misin veya sadece belli özellikleri açınca mı oyundan atıyor , benimde bir tane projem vardı fakat Vanguard bypass sistemini bilmediğim detaylı anlatan olmadığı için devam etmedim , bu arada seni tebrik ediyorum güzel yapmışsın eğer sen yapmışsan

yoksa C h e a t G l o b a l hilesimi knk bu o ise de iyi yinede çalışıyor, tek oyundan atma sorunu var fark ettiğim kadarıyla bazı seçenekleri açınca oluyor sadece iskeleti açınca bişey olmuyor gibi geldi