Valorant Benden Kayıt Dosyasını İstedi

ickrm

Super Member
Konular
6
RC Point
0
Valorant Benden Kayıt Dosyasını İstedi. banımı kaldırmak için ama böyle atarsam hile olduğumu anlarlar hile yazıcılar bana yardımcı olabilir mi kayıt dosyasında yapmam gereken değişiklikleri çünkü hileyi dosyada değiştirilen birşeyler varsa açmayacak banı. lütfen yardımcı olun

ickrm

Super Member
Konular
6
RC Point
0
ne oluyor aynısı :) hileyi mi kullanıyorsun
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Ozaman Onu Değiştirirsen Kesin Anlarlar Çünkü Değiştirme Tarihinden Tut Her Türlü Yolla Çözerler Yani O İş Çok Zor Bide Enjekte Edince Loga Düşme İhtimali Yüksek Ama İstersen Dene
kanka değiştirme tarihinde etkilenmez not defterinde vcg ye girdim benim anlamadığım olarylar dosyalarda f1 f7 tuşlarının atandığı bir kod varmı baktım bulamadım yapan hileci çözer ona da yazdım umarım döner

egemenoyunda01

Super Member
Konular
1
RC Point
0
ne oluyor aynısı :) hileyi mi kullanıyorsun
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

kanka değiştirme tarihinde etkilenmez not defterinde vcg ye girdim benim anlamadığım olarylar dosyalarda f1 f7 tuşlarının atandığı bir kod varmı baktım bulamadım yapan hileci çözer ona da yazdım umarım döner
Kanka O zaman Tuş Atandığı Olmaz Diye Biliyorum Ama External Mi Buradaki Eğer Öyleyse Düşmez Loglara En Azından Enjekte Dahil Yani Sorun Yaratmaz Ama Çok İstiyorsan Aramak agentransack Diye Bir Program Var Yardımcı Olamadıysam KB