Valorant boş yere ban

dylqnz

Banned Member
Konular
4
RC Point
0
valorant oynarken arkada hile veya loader açık değilken ilk elden ban yiyorum niye ?

alknavsr

Confirmed Memb.
İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
RC Point
0
arkaplanda acık kalmıştır başka bir hile kullandıysan eğer

Teodora

ワイフ
Legend Member
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
202
RC Point
0
Delay banın var. Hile kullan veya kullanma her türlü yeniden ban atıyor oynadığın hesapta 2 veya 3 el oynaman için izin veriyor. Banı kaldırmak için Spoofer lazım forum da bulunan Spoofer valo için çalışmıyor. 4 ay gibi bir süre banın kalkmasını bekleyeceksin veya DC sunucusuna gelip yardım isteyebilirsin.

ccilesupra

Ultra Member
Konular
12
RC Point
0
Daha önceden delay ban yemiş olabilirsin ve bilgisayarında realui launcher olduğunda valorant sana oto ban atıyor.

yorleq

Active Member
RC Point
0
arkada bitane hile porogramı filan vardır ondan atmıştır banı kanka yada wac ba olan biyerde hesaba girmeye calıştıysan ondanda ola bilir

dylqnz

Banned Member
Konular
4
RC Point
0
Delay banın var. Hile kullan veya kullanma her türlü yeniden ban atıyor oynadığın hesapta 2 veya 3 el oynaman için izin veriyor. Banı kaldırmak için Spoofer lazım forum da bulunan Spoofer valo için çalışmıyor. 4 ay gibi bir süre banın kalkmasını bekleyeceksin veya DC sunucusuna gelip yardım isteyebilirsin.
ah bee tamam

ReadyDie

Legend Member
İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj
Konular
24
RC Point
0
delay banın var raid + spoof yapmadan geçmez