apolakus Active Member Katılım 11 Nis 2021 Konular 4 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 RC Point 0 14 Nis 2021 #1 Evet arkadaşlar 2 gündür belli etmeden oynadığım hile yüzünden kalıcı ban yemiş bulunmaktayım. Size yararı olur diye konu açıyorum.
Evet arkadaşlar 2 gündür belli etmeden oynadığım hile yüzünden kalıcı ban yemiş bulunmaktayım. Size yararı olur diye konu açıyorum.
sapphirehori Super Member Katılım 9 May 2022 Mesajlar 193 Tepkime puanı 15 RC Point 0 2 Kas 2022 #11 Tulpar' Alıntı: Keşke sadece hileye bassak parayı eninde sonunda spoofer lazım oluyor. Genişletmek için tıkla ... bir kere 30 dolarlık woofer al hayatın boyunca kullan knk en iyisi Oyla 0 Downvote
Tulpar' Alıntı: Keşke sadece hileye bassak parayı eninde sonunda spoofer lazım oluyor. Genişletmek için tıkla ... bir kere 30 dolarlık woofer al hayatın boyunca kullan knk en iyisi
B burakcangulp Confirmed Memb. Katılım 27 Eki 2022 Mesajlar 68 Tepkime puanı 2 RC Point 0 2 Kas 2022 #12 dıterc' Alıntı: Ben hileyi açmadan ban yedim iki hesabımdada ama hwid değil Genişletmek için tıkla ... BAN YEME RİSKİ VARMI Oyla 0 Downvote
dıterc' Alıntı: Ben hileyi açmadan ban yedim iki hesabımdada ama hwid değil Genişletmek için tıkla ... BAN YEME RİSKİ VARMI
sapphirehori Super Member Katılım 9 May 2022 Mesajlar 193 Tepkime puanı 15 RC Point 0 2 Kas 2022 #13 burakcangulp' Alıntı: BAN YEME RİSKİ VARMI Genişletmek için tıkla ... ya kardeşim raporlamaktan gına geldi şu foruma az insan gibi şeyler yazın adam diyor ki ban atıyor altına yazıyorsun ki ban riski varmı ciddimisin sen Oyla 0 Downvote
burakcangulp' Alıntı: BAN YEME RİSKİ VARMI Genişletmek için tıkla ... ya kardeşim raporlamaktan gına geldi şu foruma az insan gibi şeyler yazın adam diyor ki ban atıyor altına yazıyorsun ki ban riski varmı ciddimisin sen