Valorant COLORBOT - AİM ASSİST

emmi27

𝐵𝐼̇ 𝒦𝒜𝐿𝒫 𝐵𝐼̇ 𝒦𝐸𝑅𝐸 𝒮𝐸𝒱𝐸𝑅
Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Tartışma Başlatıcı İçerik Kaşifi 10 Rozet Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
83
Reaction score
34
Website
tht-ankared-emmi27.netlify.app
RC Point
0
bence forum adminlerine sat yani anlaşın ikinizinde faydası olacak şekilde; francheizing yöntemi gibi yapın adamlar forumda paralı hile kısmında paylaşsın %60 %40 bölüşün ,o tüm müşterileri forumdan bulcak büyük rol ,sende kaynak üreticisisin malı sağlıcan ,her müşteri başına %60 %40 iş ve her iki taraf içinde makul bence,forumun da çıkarlarına yarar hatta güzel bir kısma evirilir forum,bi bölme olur yüksek rütbeli üyelerin kesin çalışan hileleri adminlerle forumda yürütülür bende bu fikirle projenin öncüsü olmayı isterdim neden olmasın:monkaEEZ:,forumu ciddi büyütebilir ,cheatglobala daha farklı bir pazar ile rakip olunabilir,üyelerin hileleirini kontrol edip pazarlayarak , eğer iddalıysan hilende a dan z ye zerresine kadar mala anlatır gibi Arduino ve USB HOST nerden alınır nasıl takılıra kadar anlatıp kurulum paketi yapıp videolu satabilme potansiyelin var ama reklam rolü önemli

ygtali760

Confirmed Memb.
İçerik Kaşifi İlk Mesaj Günlük Ziyaretçi Doğrulanmış Üye
Reaction score
0
RC Point
0
ben anlamadım ne amaçlı bunlar

Nedeno443322

Member
Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
Reaction score
0
RC Point
0
ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN AMA KONUDAN COK ALAKASIZ BEN SİTEYE GIRMEIYORUM VPN İLE GIRIYORUM VE HOST DENILEN SEYI DEGISTIREMIYORUM IZNIN YOK DIYOR NASIL COZUCEM ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSIN DC batin_1337