• Birlikte RealityCheatsi yönetebilecek ekip arkadaşları arıyoruz — fikirlerin, tecrübelerin,merakın ve enerjinle katkıda bulunmak istersen seni bekliyoruz!

Valorant Custom Agents, Backtrack & Apocalypse Mode Source

fistikcik

Confirmed Memb.
Haftanın Konusu Profilini Tamamla 10 Rozet Sharer I Top Sharer İlk Beğeni İlk Paylaşım İçerik Kaşifi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Günlük Ziyaretçi
Konular
23
RC Point
0
Selamlar dostlar,

Zamanında "kendim geliştiririm" diye elimde tuttuğum ama vakit ayırıp üstüne düşemediğim projeyi boşa gitmesin diye paylaşıyorum. Belki aradan geliştirip tekrar paylaşanlar çıkar.

Genel olarak crash'siz çalışıyordu ancak offsetlerin güncellenmesi gerekiyor. Kod üzerinde bazı iyileştirmeler ve düzeltmeler yapıldı; mesela bullet tracker falan elden geçirildi. Backtrack kısmını bilerek devre dışı bıraktım çünkü 2. raundda crash attırıyordu, onun üstüne bakılması lazım. Anti-aim tarafında ise bazı şeyler şuan çalışmıyor ama yine de dönüyor, onunla uğraşmak istemedim, onu da siz ayar çekersiniz.

Piyasadaki çoğu source'da bulamayacağınız kill sounds, character size ve bunun gibi farklı özellikler/fonksiyonlar içinde mevcut. İçerisinde sign dosyaları da var, detaylıca incelersiniz zaten. Eğer farklı özellikler eklemek isteyen olursa, SDK uyumlu olduğu için AI yardımıyla rahatça yeni feature'lar entegre edebilir.

Not: Bazı şeyler çalışmazsa SDK güncellemesi (up) gelmiş olabilir, kodlar zaten büyük oranda SDK ile uyumlu, ona da göz atarsınız.

İyi forumlar.

cap

Discord : gd1z
Reverser
Günlük Ziyaretçi Gece Kuşu 10 Rozet Doğrulanmış Personel 7 Gün Seri İçerik Kaşifi İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
11
Web sitesi
guns.lol
RC Point
0
File Approved
Approved
  • Dosya onaylandı.
  • SHA256: c46dedd6e262f77dd2db6db15da6b70103f93dd21ff6296f0d937f0033896ed0 - 4w07zzr.rar

File Approved
Approved
  • Dosya onaylandı.
  • SHA256: 4d8ca83e457ce85b27c230663bd6c0d7389aeffcd21f324abd68ce4dfbe0402c - JJGBFRV368BY238RB8R3HFSNS.dll

Warning
Warning
  • Uyarı!
  • Açıklama: pak_loader.hpp dosyasında bulunan .exe ve .dll indirme linkleri birer ölü (boş) kod olduğu için kontrol edilmedi, onun dışında bir sorun yok.